Izvor: Studio B arhiva vesti 19.08.2016

Dudaš odustao zbog povrede lakta

Studio B 19.08.2016
Desetobojac Mihail Dudaš je zbog povrede lakta morao da odustane od daljeg takmičenja posle osam disciplina. Mihail Dudaš je posle osam disciplina morao da odustane od daljeg takmičenja. Povreda lakta nije mu dozvolila da nastavi takmičenje. Do… »

Vučić: Zadatak da utvrdimo tačan broj stradalih Srba u NDH

Studio B 19.08.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da pred institucijama Srbije i RS stoji zadatak da se utvrde tačna imena stradalih Srba na teritoriji Nezavisne države Hrvatske, jer ni posle više od 70 godina to nije utvrđeno. „To moramo da… »

Muški četvorosed osmi u finalu na 1.000 metara Tanjug

Studio B 19.08.2016
Muški četverac u kajaku zauzeo je osmu poziciju u disciplini K4 na 1.000 metara na Olimpijskim igrama u Riju. Naš četvorosed u sastavu Marko Tomićević, Milenko Zorić, Dejan Pajić i Vladimir Torubarov ostvario je vreme 3:10.241 i završio kao… »

Evakuisani putnici koji su bili zarobljeni zbog klizišta Tanjug,RTS

Studio B 19.08.2016
Tridesetak putnika koji su zbog klizišta bili zarobljeni na putu Perućac – Rastište su evakuisani čamcima. Između odrona na putu su ostali automobili. Ekipe će dežurati tokom noći ukoliko neko bude morao da bude prebačen iz Rastišta do Bajine… »

Preventivna akcija zaštite goveda na Paliluli Studio B

Studio B 19.08.2016
Opština Palilula od danas sprovodi preventivnu akciju dezinsekcije i dezinfekcije objekata u kojima se drže goveda zbog pojave nodularnog dermatitisa u susednim zemljama. Predsednik te opštine Aleksandar Jovičić obišao je tim povodom gazdinstvo… »

Mali: Sala Kombank arene biće spremna za EP u atletici Beoinfo

Studio B 19.08.2016
Agencija za investicije i stanovanje Grada Beograda raspisala je javnu nabavku za izbor izvođača radova na rekonstrukciji i adaptaciji male sale u okviru kompleksa Kombank Arene. Očekuje se da će radovi biti završeni do održavanja Evropskog… »

Akcija čišćenja i dezinfekcije pijačne opreme i platoa Beoinfo

Studio B 19.08.2016
U skladu sa godišnjim planom održavanja pijaca u toku je dezinfekcija tezgi i platoa na svim pijacama koje posluje u okviru preduzeća. Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace“ posebnu pažnju posvećuje održavanju pijačne opreme i platoa, s… »

Muzičke zvezde regiona večeras na Beer festu

Studio B 19.08.2016
Bajaga i instruktori definitivno su obeležili drugo veče 14. Beer festa, napunivši sinoć poljanu na Ušću. Večeras nastupaju muzičke zvezde regiona. Ekskluziva ovogodišnjeg festivala piva je prvi nastup benda Dubioza kolektiv u Srbiji. I trećeg… »

Preminula Mira Stupica

Studio B 19.08.2016
Prva dama pozorišta, čuvena srpska glumica Mira Stupica (93) premunula je noćas u Beogradu, a kremacija će biti obavljena u utorak, 23. avgusta, u 13 časova na Novom groblju u Beogradu, rečeno je u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Datum i mesto… »

Prezentacija projekta „Beograd na vodi“ studentima Beoinfo

Studio B 19.08.2016
Član Gradskog veća Dragomir Petronijević i izvršni direktor Centra za međunarodnu i javnu politiku Mišel Zubenica predstavili su danas projekat „Beograd na vodi” studentima Pravnog i Fakulteta političkih nauka u prostorijama Geozavoda… »