Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 19.08.2016

Dan 14. OI uživo: Košarkaši protiv SAD za zlato u Riju, srpski četverac ide u borbu za medalju

Večernje novosti 19.08.2016
Olimpijske igre u Riju najbolje su u istoriji samostalne Srbije. Naši takmičari dva dana pre kraja nadmetanja imaju sigurnih sedam odličja. Olimpijske igre u Riju najbolje su u istoriji samostalne Srbije . Naši takmičari dva dana pre kraja nadmetanja… »

Bolt: Želim da budem legenda kao što su Ali i Pele

Večernje novosti 19.08.2016
Dokazao sam svetu da sam najbolji. Zbog toga sam došao ovde, to radim. Zbog toga sam rekao da su ovo moje poslednje Olimpijske igre, više ništa ne moram da dokazujem, rekao je Bolt. Jamajčanski atletičar Jusein Bolt rekao je danas da želi da bude… »

Isinbajeva odlučila da završi karijeru

Večernje novosti 19.08.2016
Dvostruka olimpijska šampionka i svetska rekorderka u skoku s motkom objavila da završava karijeru. Dvostruka olimpijska šampionka i svetska rekorderka u skoku s motkom, Ruskinja Jelena Isinbajeva, objavila je danas da završava sportsku karijeru. -… »

In memoriam Preminula Mira Stupica: Glumica veka otišla u večno sećanje

Večernje novosti 19.08.2016
Samo dva dana nakon proslave 93. rođendana životnu scenu je napustila Mira Stupica, velika jugoslovenska i srpska diva. UPOZNALA sam u svom životu sve: i poraze i uspone, stid i bol, ljubav i gubitak, zablude i osvešćivanja. I baš zbog toga verujem… »

Ana Dabović: U meču za bronzu na sve ili ništa

Večernje novosti 19.08.2016
Naša košarkašica Ana Dabović rekla je da je ekipa dala sve od sebe u polufinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, iako je izgubila od Španije, kao i da će dati sve od sebe u meču za bronzu. Srpska košarkašica Ana Dabović rekla je da je ekipa… »

Dudaš: Slomilo mi se srce zbog odustajanja

Večernje novosti 19.08.2016
Tokom takmičenja lakat mi je pravio probleme. Povredu vučem već par meseci jer sam tokom ostvarivanja norme za Olimpijske Igre u Novom Sadu zadobio ozbiljnu rupturu pripoja lakt, kaže Mihail Dudaš. Srpski desetobojac Mihail Dudaš rekao je danas da… »

Brguljan: Hrvatska čudo? Doći će im Srbija i dobiće ih pet razlike

Večernje novosti 19.08.2016
Sada izgleda da je Hrvatska čudo, ali doći će im Srbija u finale i dobiće ih pet razlike, rekao je reprezentativac Crne Gore Draško Brguljan. Hrvatska deluje moćno na turniru, što pokazuje i polufinalni meč protiv Crne Gore, koju su demolirali sa… »

Savetnik meri tri ponude za "Galeniku"

Večernje novosti 19.08.2016
Komisija za izbor partnera za fabriku lekova zavirila u koverte ponuđača. “Dilojt“ narednih dana proverava kriterijume, pa pravi rang listu. Prijave poslali Brazilci, Indijci i britansko-ruski konzorcijum. KOMISIJA za izbor strateškog partenra za… »

Statue golog Trampa osvanule širom SAD

Večernje novosti 19.08.2016
Statue nagog Donalda Trampa postavljene su u više gradova širom SAD i usijale su društvene mreže, javili su američki mediji. Statue nagog Donalda Trampa postavljene su u više gradova širom SAD i usijale su društvene mreže, javili su američki… »

Lokti se izvinio zbog izmišljanja, ali i dalje tvrdi da mu je prećeno pištoljem

Večernje novosti 19.08.2016
Bez obzira na bilo čije ponašanje te noći, trebalo je da se ponašam sa više odgovornosti - rekao je Lokti. Američki plivač Rajan Lokti izvinio se danas zato što je izmislio da je bio žrtva oružane pljačke tokom Olimpijskih igara u Rio de… »