Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 19.08.2016

Hici u vlasnika taksi udruženja

Večernje novosti 19.08.2016
Maskirani napadač ranio Dejana Arsića u Užicu. Ispaljeno šest metaka, a tri ga pogodila u prepone i noge. DEJAN Arsić Arsa, vlasnik taksi udruženja "500-400" ranjen je sa tri hica iz pištolja, usred bela dana, u 13 časova na parkingu kod autobuske… »

Novi Pazar: Dileri priznali krivicu i idu u zatvor

Večernje novosti 19.08.2016
Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru zaključilo je sporazume o priznanju krivice sa četiri narko dilera iz tog grada, uhapšena tokom juna i avgusta i pravosnažno osuđena na ukupno 17 godina zatvora. Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru… »

Efikasna akcija kraljevačke policije: Zaplenjeno 5.000 paklica cigareta

Večernje novosti 19.08.2016
Efikasnom akcijom pripadnici kraljevačke policije presekli su još jedan lanac šverca akciznom robom zaplenivši 5.000 paklica stranih cigareta. KRALjEVO – Efikasnom akcijom pripadnici kraljevačke policije presekli su još jedan lanac šverca… »

Posle sahrane ćerke i unuke Otac ubijene Slavice: Za Arpada je bolje što ga nisam našao pre policije

Večernje novosti 19.08.2016
Verujte, ne znam šta bi bilo da sam Arpada prvi video - kaže Dušan Đurđić, otac i deda Slavice i Nikoline Sabo, koje su monstruozno ubijene u novosadskom naselju Veternik. SREĆOM, pa ga je policija našla pre mene. Verujte, ne znam šta bi bilo da… »

Ljubavni jadi ga naterali da aktivira bombu

Večernje novosti 19.08.2016
Istraga eksplozije u kojoj je povređen sin niškog sudije: Sumnja se da je Janko S. (21) aktivirao paklenu napravu zbog ljubavnih problema, ali porodica mladića to demantuje. KAKO je i zašto u sredu oko 19 časova aktivirana bomba u stanu sudije… »

Beogradski aerodrom: U prtljagu putnika iz Moskve nađena preparirana vučja glava!

Večernje novosti 19.08.2016
Carinici na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zaplenili su danas prepariranu glavu zaštićene vrste vuka (Canis lupus). BEOGRAD - Carinici na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zaplenili su danas prepariranu glavu zaštićene vrste vuka (Canis… »

Optužnica protiv 13 Srba za zločine u Novom Gradu

Večernje novosti 19.08.2016
Tužilaštvo BiH procesuira osumnjičene za zločine u Novom Gradu tokom 1992. godine. Stavlja im se na teret ubistvo i mučenje 27 Bošnjaka. TUŽILAŠTVO BiH podiglo je optužnicu protiv 13 Srba kojima se na teret stavlja zločin protiv čovečnosti na… »

Bivšeg predsednika terete za malverzacije: Ukrao 650.000 od policijskog sindikata?

Večernje novosti 19.08.2016
Momčilu Vidojeviću preti tužba, jer je navodno bez pokrića skidao novac sa računa. BURA u Nezavisnom policijskom sindikatu Srbije (NPSS). Novo rukovodstvo uputilo je bivšem predsedniku Momčilu Vidojeviću opomenu pred utuženje, jer ne postoji… »

Psiholozi veštače i žrtvu i pedofila

Večernje novosti 19.08.2016
Istraga protiv Zemunca za navodne bludne radnje nad detetom. Nalazi će pokazati ima li elemenata za optužnicu. TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je naredbu da se uradi neuropsihijatrijsko veštačenje Žarka Stankovića (62)… »

Pritvor fudbaleru Nikoli Mijailoviću zbog akva-parka na Adi Ciganliji

Večernje novosti 18.08.2016
Bivši igrač Crvene zvezde saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Tereti se da je na Adi Ciganliji gradio bez dozvole. Negirao krivično delo. BIVŠEM fudbaleru Crvene zvezde Nikoli Mijailoviću (34), odlukom Drugog osnovnog suda u… »