Izvor: Vesti online/Svet arhiva vesti 19.08.2016

VIDEO: Goli Donald Tramp (ima istu frizuru i tamo "dole")

Vesti online 19.08.2016
Američke društvene mreže su preplavljene fotografijama i selfijima sa statuama nagog Donalda Trampa, koje prikazuju republikanskog kandidata za predsednika apsolutno realistično... Thank you #INDECLINE for #nakedtrump pic.twitter.com/8Vwa6kWIlc —… »

VIDEO: Ruski ratni brodovi raketama uništavaju džihadiste!

Vesti online 19.08.2016
Sa raketnih brodova Crnomorske flote Rusije lansirane su tri krstareće rakete "kalibar" na položaje Fronta al Nusra u Siriji, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. "Danas u 10.55 časova ujutro sa položaja u istočnom delu Sredozemnog mora mali… »

Evo šta je poručio Putin sa Krima

Vesti online 19.08.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da razvoj trgovinsko-ekonomskih veza sa Ukrajinom treba da bude u stalnom centru pažnje. - Što se tiče diplomatskog predstavnika, ambasadora u Ukrajini - govorićemo posebno. Ali razvoj trgovinsko-ekonomskih… »

Amsterdam: Psi pronašli 1,3 miliona evra kod Albanaca

Vesti online 19.08.2016
Policija u Amsterdamu saopštila je u petak da je uhapsila troje albanskih državljana pošto je, zahvaljujući specijalno obučenim psima, pronašla više od 1,3 miliona evra ispod rezervne gume u gepeku jednog automobila. Uhapšena su dva muškarca i… »

Merkel: Sankcije ostaju, Moskva nije ispunila obaveze

Vesti online 19.08.2016
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je u da nema razloga za ukidanje evropskih sankcija Rusiji pošto Moskva nije ispunila sve obaveze preuzete sporazumom iz Minska. Merkel je, u intervjuu za RND, rekla da je Rusija izavala veliku krizu aneksijom… »

Veliki požar u Londonu: Oblakoder u plamenu i dimu (VIDEO)

Vesti online 19.08.2016
Najmanje 120 vatrogasaca i 25 vatrogasnih kola učestvuje u gašenju požara koji je izbio u jednom londonskom oblakoderu, saopštila je vatrogasna služba Londona. Uzrok požara, kako se navodi, nije poznat. RT navodi da se strahuje da u zgradi još ima… »

Meksička policija smaknula 22 pripadnika narkokartela

Vesti online 19.08.2016
Meksički vladin sektor za zaštitu ljudskih prava optužio je meksičku policiju za ubistvo 22 ljudi prilikom prošlogodišnjeg napada na narko kartel. Jedan policajac i 42 osumnjičenih za pripadnost narko kartelu ubijeno je na ranču u državi Tanhuato… »

Gest premijera izazvao burne reakcije

Vesti online 19.08.2016
Australijski premijer Malkom Turnbul izazvao je burne reakcije javnosti kada se rukovao sa prosjakom, a potom mu dao novčanicu od pet australijskih dolara. Može se reći da je Turnbul jedna cicija, jer kakav je to premijer kad nema, na primer, da… »

"Turska želi punopravno članstvo u EU do 2023."

Vesti online 19.08.2016
Turska bi želela postane članica EU do 2023. godine, rekao je turski ambasador u evropskom bloku Selim Jenel. - Turska Vlada želi da se pridruži EU do 2023. godine - kazao je Jenel nemačkom dnevniku "Velt". On je napomenuo da bi ovaj datum bio u… »

Nooskop misterija: Čudna naprava nove Putinove desne ruke

Vesti online 19.08.2016
Anton Vaino, novi generalni sekretar ruskog predsednika Vladmira Putina, izazvao je veliku pažnju svetske javnosti – time što se o njemu malo šta zna. BBC navodi da Vaino ranije tokom karijere nije davao intervjue, da njegova biografija malo toga… »