Vojvodina arhiva vesti 19.08.2016

Beočinac se krio u Novom Sadu

RTV 19.08.2016
BEOGRAD - Policija je u Novom Sadu uhapsila 44-godišnjeg Beočinca za kojim je bila raspisana Centralna poternica Osnovnog suda u Bačkoj Palanci zbog izdržavanja kazne zatvora. Nakon toga, po naredbi Osnovnog suda u Novom Sadu, policija je izvršila… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođene 22 bebe

Moj Novi Sad 19.08.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: BLIZANCI: Vujinović Andrea iz Novog Sada (devojčice), Ćirović Suzana iz Novog Sada (dečaci) DEVOJČICE: Ban Jelena iz N… »

Besplatna razmena udžbeniika u Novom Sadu

Blic 19.08.2016
Članovi udruženja građana “NS blok” iz Novog Sada organizovaće narednog vikenda akciju besplatne razmene udžbenika i pribora za osnovnu i srednju školu, saopšteno je danas. Kako se navodi, akcija će biti održana u subotu i nedelju, u… »

Školarci, prijavite se na besplatne kreativne radionice mozaika!

Moj Novi Sad 19.08.2016
Kulturni centar Novog Sada u saradnji sa akademskom umetnicom Ljiljanom Rivić organizuje novu seriju besplatnih kreativnih radionica mozaika za decu uzrasta od 9 do 15 godina, počev od nedelje 25. septembra. Radionice će biti održavane svake subote u… »

Otkriven počinilac 11 teških krađa u Subotici

RTV 19.08.2016
SUBOTICA - Subotička policija saopštila je danas da je rasvetlila 11 teških krađa izvršenih u poslednja dva meseca na teritoriji tog grada. Za krađe je osumnjičen tridesetjednogodišnji Subotičanin, koji se tereti da je provalio u Dom zdravlja i u… »

ŠID: Otkrivena tajna laboratorija za proizvodnju ulja kanabisa (FOTO)

Moj Novi Sad 19.08.2016
U efikasnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu, u kući A. M. (39) je pronađeno i zaplenjeno dva kilograma i 219 grama osušene biljne materije sumnjive na marihuanu. U kući je otkrivena improvizovana laboratorija za proizvodnju… »

Zbog havarije deo Šekspirove ulice bez vode

Moj Novi Sad 19.08.2016
Usled havarije deo Limana III bez vode. Bez vode će do 18 sati biti deo Šekspirove ulice (od Bulevara cara Lazara do Ulice Narodnog fronta). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »

Od ponedeljka izmena režima saobraćaja u Narodnih heroja i Petra Drapšina

Moj Novi Sad 19.08.2016
JKP "Novosadska toplana" u ponedeljak, 22. avgusta, počinje s radovima na izgradnji i rekonstrukciji dela vrelovodne mreže i priključaka u bloku ulica Bulevar Mihajla Pupina, Narodnih heroja, Poštanska, Trg mladenaca i Petra Drapšina do Bulevara… »

Od ponedeljka počinje očitavanje vodomera i brojila

Moj Novi Sad 19.08.2016
Iz "Toplane" najavljuju da od ponedeljka 22. avgusta pocinju sa očitavanjem stanja na toplotnim brojilima i vodomerima za avgust. Mole se potrošači, a posebno stanari u individualnim stambenim zgradama, da omoguće ovlašćenim licima pristup mernim… »

Danas sparno sa mogućim pljuskovima, za vikend sunčano

Moj Novi Sad 19.08.2016
U Srbiiji će ujutro biti mestimično maglovito, a tokom dana promenljivo oblačno i sparno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, češćim u centralnim i južnim krajevima. Na severu će pre podne biti uglavnom suvo sa dužim periodima sunčanog… »