Arhiva vesti 22.08.2016

Veličanstveni doček za olimpijce Tanjug,Studio B, Beoinfo

Studio B 22.08.2016
Na platou ispred Doma Narodne skupštine okupio se veliki broj građana koji su došli da pozdrave naše trofejne olimpijce. Više desetina hiljada Beograđana pozdravilo je večeras ispred Doma Narodne skupštine srpske sportiste koji su na Olimpijskim… »

Đorđević: Srebro podstrek, tražićemo još medalja

Vesti online 22.08.2016
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je istakao da je srebrna medalja sa Olimpijskih igara u Riju de Žaneiru veliki podstrek za budućnost. - Ovo je bilo dugo i zahtevno leto, počev od kvalifikacionog turnira. Zaslužili smo veliko… »

Dačić: Hrvatska nam šalje groteskne pretnje

Pravda 22.08.2016
BEOGRAD- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da pretnje Hrvatske da će sprečiti ulazak Srbije u EU, "kao i lekcije o evropskim vrednostima, evropskoj retorici i evropskom postupanju, zvuče više nego tragikomično i groteskno"… »

Šabić: MUP nepropisno dostavlja lične podatke

EurActiv 22.08.2016
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić upozorio je 22. avgusta Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije da nedozvoljeno dostavlja lične podatke građana drugim organima vlasti i zatražio da se… »

Mladen Šarčević: Zbrinućemo tehnološke viškove

Danas 22.08.2016
* Preuzeo sam kasu Ministarstva prosvete sa izvesnim minusom, što nije krivica prethodnog ministra, ali racionalizacija nije urađena * Moramo da vidimo koliko je starih studenata, jer ni tu nema tačnih podataka. Ministarstvo prosvete nema precizan… »

Vučić: Biće veće plate, razgovori u septembru ili oktobru

Telegraf 22.08.2016
Za koliko procenata veću mesečnu zaradu mogu da očekuju zaposleni u javnom sektoru, premijer nije mogao da precizira, ali je rekao da veruje da će biti u većem procentu nego što je bilo prethodno povećanje. Ima prostora za povećanje plata u javnom… »

Zvezdin ''Orlandinjo'' opet rešeta! Spreman k'o zapeta puška za Sasuolo!

Sportske.net 22.08.2016
Dugo je čekao na novu priliku da zaigra, a kad ju je konačno dobio, iskoristio je na najbolji način. Snažni napadač Crvene zvezde Petar Orlandić ove sezone je tek treća opcija u špicu kod trenera Božovića, s obzirom da su do sada prednost imali… »

Nastavak proizvodnje u Fijatu

Novi magazin 22.08.2016
Posle tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmora, u kompaniji "Fijat Krajsler automobili" u Kragujevcu počela je priprema za nastavak serijske proizvodnje modela "Fijat 500L", a zaposleni danas i sutra rade po cetiri sata, preneo je RTS. Proizvodnja… »

Hemofarm preuzeo kompaniju "Ivančić i sinovi"

B92 22.08.2016
Vršac -- Kompanija Hemofarm preuzela je imovinu kompanije "Ivančić i sinovi", saopšteno je iz vršačke farmaceutske firme. Kompanija Hemofarm preuzela je proizvode, pogon za proizvodnju u Starim Banovcima, zaposlene, kao i intelektualnu imovinu… »

Djeca samoubice kao oružje militanata

Slobodna Evropa 22.08.2016
Najmanje 22 žrtve samoubilačkog napada na vjenčanju na jugoistoku Turske u Gaziantepu u subotu bili su djeca ispod 14 godina, objavili su turski zvaničnici. I bombaš samoubica, koji je ubio 51 osobu bio je dijete. Prvi rezultati istrage pokazuju da… »