Beograd arhiva vesti 31.08.2016

Siniša Mali prisustvovao početku izgradnje pristupnih saobraćajnica za Prokop

Telegraf 31.08.2016
Projektom je predviđena saobraćajnica sa infrastrukturom sa po dve kolovozne trake, dužine oko 770 metara i razdelnim pojasom, sa obostranim pešačkim stazama, osim na delu uključenja sa Bulevarom kneza Aleksandra, gde su trotoari sa jedne strane… »

Delovi Rakovice i Zvezdare sutra pola dana bez vode

Blic 31.08.2016
Pojedini delovi opština Rakovica i Zvezdara ostaće sutra u jednom delu dana bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, saopšteno je danas iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije". Od 8.30 do 14 časova bez vode će u opštini Rakovica ostati… »

Beograđani, oprez: Komarci zaraženi virusom Zapadnog Nila pronađeni na Banjici, Dorćolu, Adi, u Zemunu...

Blic 31.08.2016
Komarci zaraženi opasnim virusom Zapadnog Nila, od 24. jula do danas, otkriveni su na čak 12 lokacija širom srpske prestonice! Prisustvo virusa pre mesec dana prvo je potvrđeno u krvopijama koje su ulovljene na Julinom brdu i kod hale “Pionir”. A… »

Bagerima gase požar

Večernje novosti 31.08.2016
Počelo čišćenje stajskog đubriva koje danima tinja na zemljištu "BG agro" u okolini Beograda. PROBLEM Dobanovčana, koje danima guši smrad od đubreta koje gori na poljoprivrednom dobru preduzeća "BD agro", uskoro bi trebalo da bude rešen. Na… »

Saobraćajna nesreća na avalskom putu: Povređeni muškarac (46) i žena (40)

Telegraf 31.08.2016
Juče u toku dana zabeleženo je 127 intervencija, od kojih je 47 bilo na javnom mestu. Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 115 intervencija od kojih 22 na javnom mestu. Zabeležene su dve saobraćajne nesreće i jedno utapanje ženske osobe… »

Savski venac: Najmlađima rančevi, đački pribor i - obnovljeni parkovi

Blic 31.08.2016
Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović posetila je danas mališane u vrtiću “Sveta Petka” povodom početka akcije “Čuvajmo parkove grada”. - Opština Savski venac vodi veoma odgovornu politiku kada su u pitanju najmlađi sugrađani. Uz… »

Jubilarni „Beogradski maraton” dogodine sa pet zvezdica Beoinfo

Studio B 31.08.2016
Zahvaljujući izuzetno kvalitetnoj organizaciji ovogodišnjeg maratona, Evropska atletika je „Beogradskom maratonu” dodelila sertifikat najvišeg ranga – 5 zvezdica za kvalitet i bezbednost organizacije događaja, saopštili su iz „Beogradskog… »

Vozači oprez! Deca kreću u školu!

Sandžak haber 31.08.2016
U prošloj godini u Srbiji je u sаobrаćаjnim nezgodаmа poginulo 14 dece, a decа kаo pešаci nаjčešće strаdаju u devetoj godini životа, saopštio je danas Komitet zа bezbednost sаobrаćаjа. Povodom početkа nove školske godine… »

"Naša kuća Palilula": Počela akcija uređenja zelenila. Evo ko je sledeći na redu! (foto)

Telegraf 31.08.2016
- Krenulo se sa sređivanjem javnih i zelenih površina pred početak školske godine, posao će biti brzo urađen, danas se radi u Borči, juče se radilo u Padinskoj skeli, za sutra je planirana Ovča, potom Krnjača, a nakon toga će se preći na desnu… »

Stravični prizori u Borči: Kolima leteo 20 metara, ostao na mestu mrtav

Blic 31.08.2016
Kod naselja Mali Zbeg na Zrenjaninskom putu oko 10.26 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo vozač automobila, a jedno dete je lakše povrećeno. Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt muškarca koji je poginuo na licu mesta, rekla… »