Izvor: Alo arhiva vesti 31.08.2016

Eksplozija potresla Zagreb

Alo 31.08.2016
Jedna osoba povređena je u jakoj eksploziji koja je odjeknula rano jutros u Zagrebu. U Sultalnskoj ulici u Zagrebu oko 7 sati jutros nepoznati počinilac aktivirao je, najverovatnije, ručnu bombu. Oštećeno je više vozila, a jedna je osoba lakše… »

Dodik: Referendum će biti održan

Alo 31.08.2016
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da će referendum o Danu Republike, zakazan za 25. septembar, biti održan i da nema zabrane koja bi to mogla da spreči. "Referendum je 25. septembra i nema odlaganja. Ako nam ne daju (biračke) spiskove, onda će… »

Dodik na crnoj listi Islamske države

Alo 31.08.2016
Teroristička organizacija "Islamska država" uvrstila je predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na svoju evropsku crnu listu za odstrel, saznaje "Euroblic". Dodik je na 11. mestu liste na kojoj su predsednici i premijeri zemalja EU i regiona, kao… »

Izbori u Makedoniji 11. decembra

Alo 31.08.2016
Parlamentarni izbori u Makedoniji će biti održani 11. decembra, dogovorili su se večeras lideri četiri najveće političke partije, javila je makedonska agencija MIA. Vlada koja će organizovati izbore treba da bude izabrana 2. septembra, u skladu sa… »

U Crnoj Gori najviše letuju Srbi

Alo 31.08.2016
Crnu Goru je u prvih sedam meseci ove godine posetilo 3,8 odsto gostiju više nego u istom periodu prošle godine, dok je broj noćenja veći za 0,5 odsto nego 2015, saopštio je danas Monstat - državni zavod za statistiku. U julu je Crnu Goru posetilo… »

Orešković doneo plišanog medu na sednicu vlade

Alo 31.08.2016
Hrvatska vlada dobila je novog člana! Premijer Orešković došao je na sednicu u društvu jednog plišanog medveda! Ministri u hrvatskoj vladi ostali su u šoku kada su ugledali svog premijera kako na sednicu ulazi sa velikim plišanim medom upakovanim… »

Zvizdić pozvao vlasti RS da odustanu od referenduma

Alo 31.08.2016
Predsedavajući Veća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić pozvao je danas vlasti Republike Srpske da odustanu od referenduma najavljenog za 25. septembar. Zvizdić je upozorio da održavanje mira i stabilnosti u BiH nema cenu, ali da je još… »

Srpkinja lagala policiju da su joj ukrali Maserati!

Alo 31.08.2016
D. B. (35) iz Srbije uhapšena je zbog sumnje da je lagala da joj je sa parkinga u Etno-selu "Stanišići" kod Bijeljine ukraden automobil "maserati", saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Bijeljina. Ona se obratila Policijskoj stanici u Dvorovima… »

Novina na Instagramu koja se mnogima neće svideti!

Alo 31.08.2016
Na Instagramu ćemo ubuduće moći da vidimo priče, objave i video snimke osoba koje ne pratimo. Prema izveštaju Techcrunch-a, aplikacija će uskoro imati mogućnost da prikazuje objave ljudi koji nisu na listi "folovera". Whatsapp deli vaš broj… »

Nemanja otet, uhapšeni osumnjičeni!

Alo 31.08.2016
Barska policija, u saradnji sa podgoričkom policijom, je uhapsila Darka Mijovića (26) iz Podgorice koji se sumnjiči da je oteo Nemanju Medina. Policija za otmicu Medina sumnjiči i ranije uhapšenog Baranina Vladimira Ulamu. Osim Mijovića, uhapšeni… »