Izvor: Beta video arhiva vesti 31.08.2016

Dveri pozvale Nikolića i Vučića da javno podrže referendum o Danu RS

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD - Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas predsednika i premijera Srbije Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića da javno podrže referendum o Danu Republike Srpske (RS), zakazan za 25. septembar.… »

Tači: Situacija na severu Kosova plod dijaloga sa Srbijom

Beta video 31.08.2016
PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači ocenio je danas, prilikom obilaska prelaza Jarinje na severu Kosova, da je normalizacija stanja na tom prostoru i sloboda kretanja ljudi i robe, rezultat Briselskog dijaloga Srbije i Kosova.(pokirvalcie)… »

``Viz er`` najavio novi avion i nove linije

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD,- Niskotarifna aviokompanija ``Viz er najavila je danas da će od maja 2017. uvesti drugi avion u svoju operativnu bazu u Beogradu i četiri nove linije koje će iz glavnog grada Srbije dva puta nedeljno leteti do Fridrihshafena, Hanovera… »

Gordana Stevanović: Utvrditi odgovornost za propuste

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD - Zamenica zaštitnika gradjana Gordana Stevanović je ocenila da je prvi i najveći institucionalni problem s nasiljem u porodici to što nadležni organi i službe u konkretnim slučajevima ne primenjuju postojeće propise zakonito i efikasno… »

Vučić za novi zakon o transplantaciji organa

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbiji potreban novi zakon koji će unaprediti program transplantacije organa, saopšteno je iz Vlade. (pokrivalice)… »

Uhapšen zbog ubistva na Vračaru 2014. godine

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD- Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je policija uhapsila V.K. (25), za kojim je bila raspisana potraga Višeg suda u Beogradu, zbog sumnje da je 2014. godine izvršio ubistvo na Vračaru.(pokrivalice)… »

Carević: Prvi put na tržištu Srbije izjednačene nominalna i efektivna kamatna stopa

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD - Direktor marketinga Telenor banke Marko Carević kazao je da su prvi put na tržištu Srbije izjednačene nominalna i efektivna kamatna stopa, što će korisnicima omogućiti jasan uvid u stvarnu cenu koštanja kredita.… »

Navratil: Telenor banka najbrže rastuća u regionu

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD - Predsednik izvršnog odbora Telenor banke, Martin Navratil, rekao je da je Telenor banka počela da posluje u Srbiji u septembru 2014. i dodao da je ubrzo postala najbrže rastuća onlajn banka u regionu.… »

Navratil: Korišćenje mobilnog bankarstva poraslo za 20 odsto

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD - Predsednik izvršnog odbora Telenor banke, Martin Navratil rekao je da je tokom prve godine poslovanja Telenor banke u Srbiji, korišćenje mobilnog bankarstva poraslo za 20 odsto, dok je broj onlajn transakcija po prvi put nadmašio izvršene… »

Navratil: Korisnici prepoznali kvalitet Telenor banke danas proslavljamo i 200.000-ti otvoren račun

Beta video 31.08.2016
BEOGRAD - ``Tokom dve godine poslovanja Telenor banke, trudili smo se da našim korisnicima ponudimo proizvode koji su jednostavni, jedinstveni i zasnovani na njihovim stvarnim potrebama. Korisnici su prepoznali ovakav pristup i danas, pored drugog… »