Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 31.08.2016

Blic: Dvolični lider SDA Sandžaka igra na ratnohuškačku kartu?

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Sulejman Ugljanin optužio je Vladu Srbije da stadion FK Novi Pazar koristi kao poligon za izliv mržnje prema Bošnjacima, ali mu isti režim nije smetao od 2012. do 2014. dok je bio ministar. Lider SDA Sandžaka, komentarišući juče incidente na… »

Šarčević: Roditelji đaka ocenjivaće nastavnike i direktore

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Roditeljima je dodeljena slaba uloga u školi i to se mora promeniti, izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević. "Njih niko nikada nije pitao šta zaista misle, a oni mnogo toga znaju. Zato pojačavamo ulogu roditelja u… »

Za spas Dušanovog oka, na ispitu milosrđe

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Gornji Milanovac - Dušan Jovanović iz Brusnice godinama unazad na levo oko uopšte ne vidi, dok na desnom tek nazire svetlost. Za operaciju u Beogradu koja bi mu pomogla da progleda barem jednim okom neophodna su mu novčana sredstva. Lokalna samouprava… »

Grujović: Dajem život za Rusiju i Srbiju

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Čačak - Bivši oficir JNA Dragomir Grujović iz Čačka, zatražio je prošle sedmice državljanstvo Ruske Federacije moleći da postane njihov državljanin dajući reč da će „biti odan i služiti novoj otadžbini" , isto kao i svojoj Republici… »

Vučić za novi zakon o transplantaciji organa

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbiji potreban novi zakon koji će unaprediti program transplantacije organa, saopšteno je iz Vlade Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbiji potreban novi… »

Inspekcija češlja Koridor

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Ljig/Preljina - Danas se rade inspekcijski nadzori na Koridoru 11, Autoputu E763 Beograd – Južni Jadran, deonici Ljig-Preljina u dužini od 40,3 kilometara i to na tri lokacije, Donji Banjani –Boljkovci, Boljkovci-Takovo i Takovo-Preljina. Na ove tri… »

Fudbalsko nadmetanje političara i novinara

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Čačak - Udruženje građana „Čačak moj grad“ i Srpska napredna stranka u subotu, 3. septembra od 15:00 sati na otvorenim terenima SC “Mladost“ organizuju tradicionalni humanitarni turnir u malom fudbalu političkih stranaka, udruženja… »

Naknadu štete za uginula goveda tražite u Centru za socijalni rad!?

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Nova Varoš - Razmatrajući zahtev Šekeljić Milojka iz Štitkova za naknadu štete nastale uginućem tri krave, Opštinsko veće donelo je Zaključak da zbog nepostojanja zakonskog osnova za izdvajanje sredstava iz budžeta Opštine koja bi se koristila… »

Hekleraj od reči

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Čačak - Dečije odeljenje Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“ je ovog letnjeg raspusta bilo omiljeno mesto okupljanja čačanskih osnovaca. Bibliotekari se od 2008. godine trude da svakog leta organizuju za najmlađe sugrađane neke nove… »

Dveri: Cilj je ukidanje Republike Srpske

Glas Zapadne Srbije 31.08.2016
Srpski pokret Dveri pozvao je u utorak vodeće predstavnike vlasti u Srbiji da se odupru, kako je navedeno, "pritiscima iz određenih međunarodnih krugova koji ih nagovaraju da se distanciraju od referenduma u RS i sve učine kako bi referendum bio… »