Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 31.08.2016

Twitteraši Seleni žele brz oporavak

MTV Srbija 31.08.2016
Nakon što je Selena objavila kako pravi pauzu od nastupanja, Twitterom su počele da kružie poruke podrške. Pevačica je za magazin PEOPLE izjavila kako će se zbog anksioznosti, depresije i napada panike na neko vreme povući sa scene. Naime, Seleni… »

Justin Bieber se upisao u Guinnessovu knjigu rekorda

MTV Srbija 31.08.2016
I to čak osam puta! Justin Bieber se upravo upisao u najnovije izdanje Guinnessove knjige rekorda i to ne kao umetnik koji je iza sebe ostavio najviše razočaranih fanova kada je napustio Instagram. Prema Guinnessu, Bieber je oborio čak osam rekorda i… »

Prodaje se VMA nagrada Miley Cyrus

MTV Srbija 31.08.2016
Moonman koga je Miley Cyrus osvojila na dodeli MTV VMA 2014. sada je na prodaju. Iako je Miley Cyrus ove godine propustila VMAs, svi još pamtimo 2014. godinu kada je, sasvim neočekivano, postala glavna zvezda čitave dodele. Muzičarka i aktivistkinja… »

Calvin Harris se skinuo i opet nas sve obradovao!

MTV Srbija 31.08.2016
Ni prvi ni poslednji put, što bi se reklo, ali hvala mu. Calvin Harris nije sramežljiv kada je u pitanju pokazivanje svog (savršenoga) tela, a kako bi i bio, kada je čovek zaštitno lice Armani donjeg veša. Poznati didžej je noćas, na sveopšte… »

Da li je Zayn Malik prevario Gigi Hadid?

MTV Srbija 31.08.2016
Twitter profil @exposezaynmalik za to, navodno, ima čvrste dokaze. Jedan Twitter korisnik podigao je veliku prašinu na internetu implicirajući kako je Zayn Malik prevario Gigi Hadid. Prema profilu @exposingzaynmalik, bivši One Direction pevač je… »

Cara Delevingne se skinula s razlogom (FOTO)

MTV Srbija 31.08.2016
Cara u novoj kampanji ne nosi ništa osim gornjeg dela trenerke i cveta koji prekriva njen najintimniji dio. Iako izgleda dobro u svemu što obuče, ovoga puta Cara ne nosi gotovo ništa, a sve to u dobre svrhe. Naime, manekenka i glumica je postala nova… »

Ono kada ti se na venčanju pojavi Ed Sheeran

MTV Srbija 31.08.2016
Najbolji poklon ikada! Ovo nije prvi put da se Ed Sheeran nekome iznenada pojavio na venčanju. Prošle godine je tako oduševio par obožavatelja, dok je ovoga puta iznenadio sestru svog kolege iz Snow Patrola, Johnnyja McDaida. Thank you Armarni for… »

Adele napušta Veliku Britaniju?

MTV Srbija 31.08.2016
Izgleda da se diva, nakon 28 godina života u Velikoj Britaniji, seli... I to u Ameriku, tačnije Los Angeles. Pevačica, koja je u januaru prošle godine izjavila kako joj je "prioritet u životu" da se sprijatelji s Beyonce, odlučila je da Los Angeles… »

Muzička konferencija Music Bridge 8. septembra u Domu Omladine

MTV Srbija 31.08.2016
K ako izgleda muzicka scena u Srbiji danas? Gde je nestao kreativni duh mladih bendova koji je nekada bio si mbol Beograda? Da li se originalnost i kvalitet isplate? Kako može da se poboljša muzička industrija? Naša Misija: Jednodnevni događaj čiji… »

Ko je devojka koju je napao Chris Brown?

MTV Srbija 31.08.2016
Chris Brown je opet uhapšen, ovog puta zato što je uperio oružje Baylee Curan u lice. I ona je, logično, pozvala policiju. Evo šta znamo o njoj... 1. Bila je Mis Kalifornije 2016 U izboru od 16 takmičarki iz 16 različitih gradova Baylee Curran je… »