Izvor: Press/Politika arhiva vesti 31.08.2016

Orban u ponedeljak u Beogradu, na jesen sednica dve vlade

Press 31.08.2016
Premijer Mađarske Viktor Orban će u ponedeljak, 5. septembra, boraviti u poseti Srbiji, a do kraja godine biće održana zajednička sednica dve vlade, najavili su danas ministri Peter Sijarto i Jadranka Joksimović. foto: tanjug.rs Premijer Mađarske… »

Deca kao pešaci najčešće stradaju u devetoj godini života

Press 31.08.2016
Organizacija Srpski komitet za bezbednost saobraćaja u današnjem saopštenju podseća vozače da je u zonama škole dozvoljena brzina 30 kilometara na čas i da svako prekoračenje smanjuje šansu za preživljavanje deteta ukoliko dođe do nesreće… »

Glas Amerike: Odnosi u regionu loši, pozitivan glas Srbije

Press 31.08.2016
Poslednjih meseci su pooštreni odnosi bivših jugoslovenskih republika, učestale su oštre reči među političarima, a na terenu se ponovo dešavaju incidenti, zbog čega postoji pretrnja da se naruše odnosi koji su donekle stabilizovani od sredine… »

Ministarka Jadranka Joksimović danas u Budimpešti

Press 31.08.2016
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović boraviće danas u zvaničnoj poseti Mađarskoj i u Budimpešti sa ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Peterom Sijartom razgovarati o pomoći te zemlje evropskom putu Srbije. foto: tanjug.rs… »

Formirana Radna grupa za restrukturiranje duga AP Vojvodine

Press 31.08.2016
Vlada Vojvodine obrazovala je danas Radnu grupu za restrukturiranje duga Autonomne pokrajine Vojvodine, koji iznosi oko 9,15 milijardi dinara. foto: tanjug.rs Vlada Vojvodine obrazovala je danas Radnu grupu za restrukturiranje duga Autonomne pokrajine… »