Izvor: RTS/Hronika arhiva vesti 31.08.2016

Uhapšen lažni Sergej Trifunović zbog prevara građana

RTS 31.08.2016
Šapčanin F. J., star 23 godine, uhapšen je zbog sumnje da se od februara ove godine lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović koristeći više lažnih profila na "Fejsbuku". Sumnja se da je Šapčanin iznuđivao novac od građana putem… »

Zapaljena bašta kafića "Dolče vita" u Kosovskoj Mitrovici

RTS 31.08.2016
Nepoznate osobe rano jutros zapalile su baštu kafe bara "Dolče vita" u severnom delu Kosovske Mitrovice. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Incident se dogodio oko tri sata kada su dve nepoznate osobe bacile… »

Kamion izgoreo na auto-putu kod Krnjeva, povređen vozač

RTS 31.08.2016
Dve vatrogasne jedinice ugasile su požar na auto-putu Beograd–Niš, kod Krnjeva, u pravcu Beograda, kada je izgoreo kamion, saznaje RTS. Vozač kamiona lakše je povređen i smešten je u smederevsku bolnicu "Sveti Luka". Zbog požara saobraćaj na… »

Pritvor zbog sumnje da je maltretirao majku

RTS 31.08.2016
Policija u Rumi odredila je pritvor do 48 časova M. D. (30) koji je osumnjičen da je psihički i fizički maltretirao majku, saopštio je MUP. "Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz… »

Mladićeva odbrana traži nastavak dokaznog postupka

RTS 31.08.2016
Obrana Ratka Mladića zatražila je od sudskog veća da ponovo razmotri svoju odluku o okončanju dokaznog postupka odbrane, ili da mu pak dozvoli da uloži žalbu na tu odluku. U podnesku Mladićeve odbrane ističe se da sudsko veće nije donelo jasnu i… »

Zakazano pripremno ročište za zločine u Srebrenici

RTS 31.08.2016
Pripremno ročište u procesu "Srebrenica" koji se vodi protiv osam bivših pripadnika Specijalne brigade MUP-a Republike Srpske zbog zločina nad civilima, zakazano je za 20. septembar. Na pripremnom ročištu, koje će biti zatvoreno za javnost… »