Regioni arhiva vesti 31.08.2016

Izložba o zaštiti Gostuše - jedinstvenog kamenog sela

RTS 31.08.2016
Na Staroj planini održava se međunarodni seminar o kulturnom i prirodnom nasleđu tog kraja. Povod je Grand pri nagrada Evropske Unije i priznanje "Evropa Nostre" za 2016. godinu koju je dobio Zavod za zaštitu spomenika kulture iz Niša za projekat… »

Vojska i policija otkrili kamion pun migranata

Pirotske vesti 31.08.2016
Pripadnici Vojske i Policije Srbije, otkrili su 37 migranata i kamionu koji je zaustavljen i kontrolisan na državnom putu kod babušničkog sela Ljuberađa. Među migrantima iz Sirije, Iraka i Palestine, bilo je i 16 maloletnika. Iza kamiona koji je… »

Pešadinci iz Vranja na vežbi u Nemačkoj

Jug press 31.08.2016
VRANJE Pripadnici pešadijske čete, njih stotinu, Četvrte brigade Kopnene vojske iz Vranja učestvuje na vežbi „Combined Resolve VII“, koja se održava do 17. septembra u Hoenfelsu u SR Nemačkoj, saopštilo je Ministarstvo odbrane Međunarodna… »

Crn dim u mlekari, Nišlije u strahu

OK radio 31.08.2016
Stotinak Nišlija okupilo se ispred niške mlekare zabrinuti za svoje zdravlje zbog crnog dima i gareži koji izlaze iz dimnjaka ove firme. U Inspekciji za zaštitu životne sredine kažu da se desio "akcident" i da se radi na otklanjanju kvara, a iz… »

Proširena trasa i uvedena nova stajališta na autobuskoj liniji 26

iKragujevac 31.08.2016
Gradsko veće grada Kragujevca je na današnjoj sednici donelo Rešenja o određivanju stalnih i sezonskih linija u javnom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Kragujevca, kojim će biti izmenjena trasa autobuske linije… »

Vranjski SPS : Stanje u Gradskom odboru potpuno redovno

Jug press 31.08.2016
VRANJE ” Povodom sve učestalijih novinskih članaka i napisa i objava u pojedinim medijima i na portalima, o “nekakvim dešavanjima unutar Gradskog odbora SPS Vranje“, ovim putem želimo da obavestimo celokupnu javnost grada, sve članove… »

Automobili za Stefaneka i Vatrepolo savez Srbije

Press 31.08.2016
Olimpijski šampioni Davor Štefanek i vaterpolo reprezentacija Srbije dobili su danas od kompanije FIAT po automobil marke 500L posle zlatnih medalja na Igrama u Rio de Žaneiru. foto: tanjug.rs Olimpijski šampioni Davor Štefanek i vaterpolo… »

Novosađani, carevi: Lale sve češće idu u školu za tate!

Kurir 31.08.2016
BEOGRAD - Sve više Novosađana, koji će postati očevi, žele da se informišu o trudnoći svoje partnerke, zbog čega zajedno sa njima odlaze u školu za trudnice, odnosno u školu za tate. Oni uglavnom prisustvuju predavanjima u Domu zdravlja u Ulici… »

Čestitka gradonačelnika – srećno prvaci!

Jugmedia 31.08.2016
LESKOVAC – U ime grada Leskovca i lično ime, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, svim učenicima, roditeljima i nastavnicima, poželeo je danas srećan početak nove školske godine. „Najsrdačnije čestitke upućujem prvacima, za koje… »

Prvi memorijalni turnir “Leskovački košarkaški velikani”

Jug press 31.08.2016
LESKOVAC U subotu 3.9.2016. u velikoj hali SRC „Dubočica“ u organizaciji košarkaškog kluba „Hisar“ i direktora kluba Zvonka Papka, održaće se turnir „Leskovački košarkaški velikani“. Predsednik KK „Hisar“ Aleksandar Stefanović… »