Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 03.09.2016

Andrija Bajić: „Stojane Markoviću, pokrijte se ušima i platite mi dug” - VIDEO !

Glas Zapadne Srbije 03.09.2016
Čačak - Stojan Marković, vlasnik i osnivač „Ozon medija” i „Jutro prodakšn” već tri godine ne izmiruje dug njegovog preduzeća „Jutro prodakšn” prema „Štampariji Bajić” za izvršene usluge. Andrija Bajić uputio je premijeru… »

Čačak domaćin prvenstva gluvih i nagluvih u malom fudbalu

Glas Zapadne Srbije 03.09.2016
Čačak - Sportsko udruženje gluvih i nagluvih-Čačak, u nedelju 4. semptembra biće domaćin Državnog prvenstva gluvih i nagluvih Republike Srbije u malom fudbalu - futsalu. Takmičenje će se održati u sportskoj hali "Mladost" u Atenici, sa… »

Stamatović odgovara na pitanja građana u roku od 5 minuta

Glas Zapadne Srbije 03.09.2016
Čajetina- Izgleda da nije slučajno što je Milan Stamatović jedan od najboljih i najuspešnijih predsednika opština u Srbiji. Naime, ova zlatiborska opština izdvojila je iz budžeta preko 200 miliona dinara za lokalne puteve i gotovo da nema seoskog… »

Poljoprivrednici će imati svoju kancelariju u opštini

Glas Zapadne Srbije 03.09.2016
Gornji Milanovac - Potpisivanjem ugovora između 126 nosilaca registrovanih poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije opštine Gornji Milanovac, nastavljena je ovogodišnja dodela bespovratnih podsticajnih sredstava u poljoprivredi jer je u junu mesecu… »

Plate i penzije bi mogle biti veće za 4 odsto

Glas Zapadne Srbije 03.09.2016
Član Saveta guvernera Narodne banke Srbije Ivan Nikolić izjavio je da bi povećanje penzija i plata u javnom sektoru moglo da bude oko četiri odsto. Prostora za to u svakom slučaju, kako tvrdi, ima, ali je samo pitanje za koliko bi primanja mogla da… »

Banja Ljig nije u nadležnosti opštine

Glas Zapadne Srbije 03.09.2016
Ljig – Povodom dopisa koji je Ministarstvo turizma uputilo opštini Ljig, vezano za uređenje banje, načelnik opštinske uprave Stevo Vranešević je rekao da nad banjskim kompleksom u koji spada hotel, bazen i česma sa lekovitom vodom, opština nema… »