Izvor: N1 Info arhiva vesti 03.09.2016

Boško Obradović kandidat Dveri za predsednika Srbije

N1 Info 03.09.2016
Na Glavnom odboru Dveri održanom u subotu u Beogradu, doneta je odluka da će Boško Obradović biti kandidat tog pokreta za predsednika Srbije. Glavni odbor je konsenzusom usvojio predlog Predsedništva da kandidat pokreta Dveri na narednim… »

Kitarović: Nemam saznanja da je uhapšeni povezan sa službama

N1 Info 03.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović kaže da nema saznanja da je osoba, koja je uhapšena u Srbiji, bila povezana sa nekom od hrvatskih službi. Ocenila je da je ponašanje Srbije neobično, kao i objavljivanje vesti u medijima. Osumnjičeni za… »

Orešković: Uhapšeni nije špijun; Kovač: Kao u sapunici

N1 Info 03.09.2016
Odlazeći premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je da osoba koja je uhapšena u Beogradu nije hrvatski špijun i da mu je to rekao direktor Sigurnosno-obaveštajne službe Daniel Markić. "Znamo da je bio major JNA, da se borio protiv Hrvatske, da… »

Požar kod Trebinja, povređena četiri vatrogasca

N1 Info 03.09.2016
Požar na području Trebinja približio se kućama u selima Tribijovi i Aljetići i repetitoru na Leotaru, a zbog gušenja dimom četvorici vatrogasaca ukazana je medicinska pomoć u Hitnoj službi. Požarna linija duga tridesetak kilometara širi se… »

Dodik odgovorio Incku: Da vam kažem šta je igranje s vatrom

N1 Info 03.09.2016
Predsednik RS Milorad Dodik reagovao je na izjave Bakira Izetbegovića, predsedavajućeg predsedništva BiH i visokog predstavnika u BiH Valentina Incka na referendum koji će se raspisati o Danu Republike Srpske 9. januara. Izvor: RTRS Inzko je s druge… »

Herling: Verujem da sam napadnut zbog pisanja

N1 Info 03.09.2016
Slučaj profesora engleskog jezika u gimnaziji u Kovačici Gorana Herlinga, koji je pre nekoliko dana brutalno pretučen, u dvorištu svoje kuće, privukao je veliku pažnju javnosti. Profesor ovaj napad dovodi u vezu sa onim što je pisao o dešavanjima… »

Dve osobe poginule u udesu kod Sremčice

N1 Info 03.09.2016
Dve osobe su poginule u direktnom sudaru dva automobila na putu od Železnika ka Sremčici, javlja RTS. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt oba vozača. Iz jednog auta je izvučen petnaestogodišnji dečak sa teškim telesnim povredama, koji je… »

Pusić o hapšenju špijuna: To je unutrašnji obračun u Srbiji

N1 Info 03.09.2016
Počasna predsednica HNS-a Vesna Pusić smatra da hapšenjem navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu odnosi između dve zemlje nisu pogoršani jer su "već i pre verovatno bili na najnižem nivou od završetka rata". "Ovim se odnosi nisu pogoršali jer su… »

Šid će tražiti izmeštanje Centra za izbeglice i migrante

N1 Info 03.09.2016
Lokalna vlast u Šidu tražiće od države da izmesti prihvatni centar za izbeglice i migrante iz tog mesta. To je zaključak lokalnog Saveta za bezbednost, koji se juče sastao na hitnoj sednici, povodom sve složenije bezbedonosne situacije u šidskoj… »

Bez dužih zadržavanja na graničnim prelazima

N1 Info 03.09.2016
Vozače prvog septembarskog vikenda očekuju prave letnje temperature, zbog čega iz Auto-moto saveza savetuju da za put biraju ranije jutarnje ili kasnije popodnevne sate, kao i da prave češće pauze u vožnji. Veći oprez vozačima će biti potreban… »