Izvor: Nova energija arhiva vesti 03.09.2016

Pariz će sutra biti “prestonica dronova”

Nova energija 03.09.2016
Letelice s daljinskim upravljanjem – dronovi u nedelju će nadletati glavnu parisku aveniju, Šanzelize, povodom Festivala dronova koji se tog dana održava je u glavnom gradu Francuske. Tokom Pariskog festivala dronova biće demonstracija letenja ovih… »

5 “must have” uređaja za đake i studente (video)

Nova energija 03.09.2016
Nova školska godina je počela, a uskoro će klupe, učionice i amfiteatre ispuniti i nove, ali i starije, generacije studenata. Ukoliko spadate u jednu od ovih grupa, mladi ste, ili se pak tako osećate, i volite modernu tehnologiju i pratite trendove… »

#Digital2016 – Marko Dacić: Nema sumnje – dok su gledaoci na društvenim mrežama i televizije će biti tamo

Nova energija 03.09.2016
Treću godinu za redom Color Press Grupa organizuje „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima. Ovogodišnji – #Digital2016 – trajaće 2 dana – 15. i 16. septembra (četvrtak i petak) i okupiće… »

Samsung priznaje grešku: Kupcima u Srbiji biće zamenjeni uređaji Galaxy Note7

Nova energija 03.09.2016
Predstavništvo Samsunga u Srbiji saopštilo je juče da će svim kupcima koji već poseduju smartfone Galaxy Note7, telefoni biti zamenjen novim uređajima već narednih nedelja. “Svim kupcima koji već poseduju uređaje Galaxy Note7, dobrovoljno ćemo… »

Viki voli spomenike: Srbija ponovo učestvuje u konkursu

Nova energija 03.09.2016
Organizacija Interglider, u saradnji sa Wikimedia Srbije, organizuje četvrto nagradno takmičenje u prikupljanju slobodnih fotografija zaštićenih kulturnih dobara “Viki voli spomenke 2016”, a rok za slanje fotografija je 30. septembar. “Viki voli… »

Nova generacija tehnologije: Otključajte telefon pogledom

Nova energija 03.09.2016
Homtomov model HT10 je u svoj uređaj ugradio drugu generaciju tehnologije za prepoznavanje rožnjače oka. Otključavanje telefona vrši se na jednostavan način – tako što samo pogledate u prednju kameru uređaja, a tehnologija prepoznaje vašu… »