Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 03.09.2016

Južni predao meč Đokoviću Novak: Idemo na trening, nikada ranije mi se nije dogodilo da dva meča dobijem bez borbe

Večernje novosti 03.09.2016
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD, pošto mu je Rus Mihail Južni sredinom prvog seta predao meč zbog povrede. DRUGI meč zaredom rivali umesto razornog servisa zabijaju belu zastavu u polje Novaka… »

Boško Obradović kandidat Dveri za predsednka Srbije

Večernje novosti 03.09.2016
Kandidat pokreta Dveri na narednim predsedničkim izborima biće predsednik te stranke Boško Obradović, odlučeno je danas na Glavnom odboru Dveri. Kandidat pokreta Dveri na narednim predsedničkim izborima biće predsednik te stranke Boško Obradović… »

Hapšenje špijuna porodica Čede Čolovića u neverici: Smestili su mi ovi moji

Večernje novosti 03.09.2016
Rođaci Čede Čolovića svedoče, za "Novosti", šta im je rekao posle hapšenja. TO su mi smestili ovi moji - rekao je Čeda Čolović (57) sestri i zetu, Anki i Milanu Borkoviću, kada su ga operativci Bezbednosno-informativne agencije, posle hapšenja… »

Tadić: Zajednički kandidat za predsednika, Srbija što manje da se meša u BiH

Večernje novosti 03.09.2016
Predsednik SDS Boris Tadić izjavio je da će SDS sa današnje sednice GO pozvati partije demokratske i evropske orijentacije da se objedine oko stvaranja novih politika koje rešavaju probleme građana. Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris… »

Tadić: Dobro smo snimili Irce, najveća opasnost preti od mog saigrača Longa

Večernje novosti 03.09.2016
Oni se oslanjaju na duge lopte, mogu biti veoma neugodni iz prekida, a znaju da naprave problem i ulazima iz drugog plana. Bitno je da uđemo dobro u kvalifikacije, ostvarimo pobedu, kaže Dušan. U FUDBALU je kao i u životu. Kako radiš, tako ti se… »

Albanci protestvovali protiv Jeremića

Večernje novosti 03.09.2016
Članovi DPK, DSK, pokreta Samoopredeljenje, aktivisti nevladinih organizacija i građani protestovali su danas u Prištini protiv izbora Vuka Jeremića za generalnog sekretara UN. Članovi Demokratske partije Kosova, Demokratskog saveza Kosova, pokreta… »

Od dečaka nema ni traga ni glasa

Večernje novosti 03.09.2016
Još se traga za nestalim Sejdom Malićevićem (10) iz Niša. Majka kaže da je sina poslala da kupi namirnice. Od petka pre podne od Sejde Malićevića (10) iz niškog naselja Beograd Mala, učenika Osnovne škole “Vuk Karadžić”, nema ni traga ni… »

Srbija ima predstavnika u evrokupu: Partizan ne može, ali FMP može?!

Večernje novosti 03.09.2016
Partizan i Mega Leks su odustali od Evrokupa, ali će Srbija imati predstavnika u drugom po kvalitetu takmičenju koje organizuje "Evroliga basketbal". Nezvanično sve je već dogovoreno i u Evrokup će - FMP Železnik. PARTIZAN i Mega Leks su odustali od… »

Amerika napala id novim raketnim sistemom

Večernje novosti 03.09.2016
Američke snage napale su tokom noći položaje Islamske države u blizini turske granice sa Sirijom koristeći novopostavljeni mobilni raketni sistem. Američke snage napale su tokom noći položaje Islamske države u blizini turske granice sa Sirijom… »

Srpski pčelari grade sopstvenu fabriku meda

Večernje novosti 03.09.2016
Saveza pčelarskih organizacija Srbije počeće naredne godine izgradnju sopstvenog pogona za pakovanje meda i to na području one opštine ili grada koji Savezu bude ponudio najveću pomoć oko izgradnje. Saveza pčelarskih organizacija Srbije počeće… »