Zabava arhiva vesti 03.09.2016

Da spreči venčanje bivšeg dečka ljubomorna Čehinja dojavila bombu kod matičara

Beta 03.09.2016
Čak pet godina zatvora preti jednoj ljubomornoj Čehinji koja ni nakon četiri godine nije uspela da preboli rastanak od dragog, toliko da je čak u junu u očajničkom pokušaju da spreči njegovo venčanje anonimno dojavila da je u opštini Hostine na… »

Na aukciji u Hongkongu prodato francusko vino iz berbe 1846. godine

Blic 03.09.2016
Oko 2.000 boca burgundca iz podruma francuske vinarije Bušar otac i sin, među kojima i vino iz berbe 1846, prodato je na aukciji organizovanoj danas u Hongkongu. French wine big hit at Hong Kong auction https://t.co/YnPwvOMWC2… »

Ženka pande okotila blizance u zoo vrtu u Atlanti

Beta 03.09.2016
Velika panda Lun Lun, stara 19 godina, donela je danas na svet blizance, a to je drugi par mladunaca te ženke, saopštio je zoološki vrt u Atlanti. Zvaničnici su rekli da je Lun Lun bila podvrgnuta veštačkoj oplodnji u martu, a nadzor očekivanog… »

Devojčica prodavala igračke da pomogne bolesnoj majci

Radio 021 03.09.2016
Stotine žitelja Poznanja u Poljskoj iznenadile su danas osmogodišnju Asju Jagla kada su došli na njen mali dobrotvorni bazar za komšije na kome je planirala da proda neke svoje igračke, školski pribor i odeću kako bi prikupila novac za bolesnu… »

Umesto ove lepotice, na vašim malim ekranima...

Mondo 03.09.2016
Lepa voditeljka je otišla na trudničko i oslobodila mesto za novo lice na vašim ekranima. Tačnije staro, dobro poznato lice - direktor Granda Saša Popović postaje voditelj. Lepa voditeljka Sanja Kužet neće voditi novu sezonu muzičkog takmičenja… »

Amerika zabranjuje antibakterijske sapune

B92 03.09.2016
Kompanije koje prodaju antibakterijske sapune za domaćinstvo imaće godinu dana da ih eliminišu iz svoje ponude ili uklone sporne sastojke takvih sapuna na tržištu SAD. Naime, tamošnja Agencija za hranu i lekove utvrdila je da su antibakterijski… »

Prebolela prebijanje u Prištini: Dunja Ilić se udaje po drugi put

Svet 03.09.2016
Život pevačice Dunje Ilić verovatno nije dosadan pošto joj se svaki čas događaju situacije snažnog inteziteta. Tako su je pre izvesnog vremena prebili u Prištini, a zatim je odlučila da se ponovo uda. “Sve što mi je bilo potrebno. Oduvek sam… »

Otkrijte 11 navika koje će učiniti da svima budete dragi

Radio 021 03.09.2016
Mnogi ljudi pogrešno misle da je simpatičnost nešto što uvek dolazi samo po sebi, ali, greše. Taj kvalitet se i te kako može uvežbati, kaže Trevis Bredberi, autor bestselera "Emocionalna inteligencija". "Tokom svojih predavanja često pitam… »

Piksi postao deda! (foto)

Mondo 03.09.2016
Ćerka proslavljenog fudbalera na svet donela prvo dete. Anja Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, postala je mama pošto je na svet donela devojčicu. "Dobro nam došla, Indija Rouz", napisala je Anja na Instagramu uz fotku bebe. Novopečena… »

Kao da joj je Sneki mama: Upoznajte srpsku manekenku, bratanicu pevačice Snežane Babić (foto)

Svet 03.09.2016
Jelena Babić (23), poznatija kao Helen, uspešna je srpska manekenka koja već godinama živi i radi u inostranstvu. Međutim, malo je poznato da joj je rođena tetka pevačica Snežana Babić Sneki. Prelepa Pančevka, koja je od tetke osim lepote… »