Automobili arhiva vesti 12.09.2016

Promotivni uslovi za kompletan pregled BMW automobila

Auto blog 12.09.2016
Delta Motors je za svoje klijente pripremio promotivne uslove za kompletan pregled BMW automobila. Kompletan pregled u ovlašćenom BMW servisu podrazumeva: dijagnostički i spoljašnji pregled, pregled motornog prostora vozila, pregled zadnjeg dela… »

Samsung Note 7 zapalio Jeep Grand Cherokee SRT8

Auto blog 12.09.2016
Početkom meseca, Samsung je objavio dobrovoljni opoziv novog Note 7 smartfona, nakon 35 zabeleženih slučajeva zapaljivanja tokom punjenja. Sada, jedan vozač iz Floride tvrdi da se njegov Jeep Grand Cherokee pretvorio u buktinju, izazvanu novim… »

Internet hit: Pogledajte reakciju klinca kada projuri Rosi

Auto blog 12.09.2016
Deca su gotovo uvek neodoljiva, a ovaj slučaj u potpunosti potvrđuje tu konstataciju... Mladi ljubitelj brzine je navijač italijanskog motocikliste Valentina Rosija, najuspešnijeg vozača svih vremena. Naime, on se na trci pojavio u dresu s brojem 46… »

Pešović nakon trka u Brnu ponovo treći u šampionatu centralne Evrope

Auto blog 12.09.2016
Ovog vikenda na poznatom autodromu Brno u Češkoj vožen je predposlednji trkački vikend u okviru šampionata centralne Evrope u automobilizmu. Srpski EKO Lein racing team ovoga puta akcenat je dao na na nastup Rudija Pešovića koji je zbog poslovnih… »

Tesla unapređuje auto-pilot, radar dobija veću ulogu

Press 12.09.2016
Prvi čovek Tesla Motorsa najavio je značajna unapređenja auto-pilota na modelima ovog proizvođača, koja će biti implementirana u okviru novog softverskog apdejta automobila. foto: b92.net Tesla Motors je poslednjih meseci u fokusu ne samo… »

AMG uzima novi Mercedes-Benz SL pod svoje

Auto blog 12.09.2016
Naredna generacija Mercedes-Benz SL modela biće napravljena od strane AMG odeljenja, kako bi mu se obezbedilo više sportskog duha i prateće snage. On će, prema izvorima iz ove kompanije, biti značajno drugačiji u odnosu na aktuelni model Jedna od… »

Pojačana kontrola korišćenja sigurnosnih pojaseva

Auto blog 12.09.2016
Kako piše Tanjug, Uprava saobraćajne policije od danas će pojačati kontrolu korišćenja sigurnosnih pojaseva sa ciljem smanjenja stradanja vozača i putnika u motornim vozilima, a u okviru akcije koja se sprovodi u svim evropskim državama, koje… »

Tesla unapređuje samovozeći sistem

Auto blog 12.09.2016
Kompanija Tesla Motors je objavila da je njihov softverski sistem za automobile stigao do verzije 8, a najvažnija novost je čitav niz unapređenja koje bi trebalo da učine samovozeću vožnju bezbednijom. U tom smislu, novi sistem će se prilikom… »

Ssangyong LIV-2 concept na sajmu u Parizu

Auto blog 12.09.2016
I južnokorejski Ssangyong će imati premijeru na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu, i to u vidu koncepta kojim će najaviti svoj budući SUV. U Parizu će naime biti predstavljen Ssangyong LIV-2 concept, studija koja najavljuje njihov budući… »

Ugovor za auto-put Surčin-Obrenovac do kraja godine

Total car 12.09.2016
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izrazila je očekivanje da će ugovor o finansiranju gradnje auto-puta Surčin – Obrenovac, dugog 17,6 kilmetara, biti potpisan do kraja godine, na samitu Kine i 16 zemalja… »