Izvor: Auto blog arhiva vesti 12.09.2016

Promotivni uslovi za kompletan pregled BMW automobila

Auto blog 12.09.2016
Delta Motors je za svoje klijente pripremio promotivne uslove za kompletan pregled BMW automobila. Kompletan pregled u ovlašćenom BMW servisu podrazumeva: dijagnostički i spoljašnji pregled, pregled motornog prostora vozila, pregled zadnjeg dela… »

Samsung Note 7 zapalio Jeep Grand Cherokee SRT8

Auto blog 12.09.2016
Početkom meseca, Samsung je objavio dobrovoljni opoziv novog Note 7 smartfona, nakon 35 zabeleženih slučajeva zapaljivanja tokom punjenja. Sada, jedan vozač iz Floride tvrdi da se njegov Jeep Grand Cherokee pretvorio u buktinju, izazvanu novim… »

Internet hit: Pogledajte reakciju klinca kada projuri Rosi

Auto blog 12.09.2016
Deca su gotovo uvek neodoljiva, a ovaj slučaj u potpunosti potvrđuje tu konstataciju... Mladi ljubitelj brzine je navijač italijanskog motocikliste Valentina Rosija, najuspešnijeg vozača svih vremena. Naime, on se na trci pojavio u dresu s brojem 46… »

Pešović nakon trka u Brnu ponovo treći u šampionatu centralne Evrope

Auto blog 12.09.2016
Ovog vikenda na poznatom autodromu Brno u Češkoj vožen je predposlednji trkački vikend u okviru šampionata centralne Evrope u automobilizmu. Srpski EKO Lein racing team ovoga puta akcenat je dao na na nastup Rudija Pešovića koji je zbog poslovnih… »

AMG uzima novi Mercedes-Benz SL pod svoje

Auto blog 12.09.2016
Naredna generacija Mercedes-Benz SL modela biće napravljena od strane AMG odeljenja, kako bi mu se obezbedilo više sportskog duha i prateće snage. On će, prema izvorima iz ove kompanije, biti značajno drugačiji u odnosu na aktuelni model Jedna od… »

Pojačana kontrola korišćenja sigurnosnih pojaseva

Auto blog 12.09.2016
Kako piše Tanjug, Uprava saobraćajne policije od danas će pojačati kontrolu korišćenja sigurnosnih pojaseva sa ciljem smanjenja stradanja vozača i putnika u motornim vozilima, a u okviru akcije koja se sprovodi u svim evropskim državama, koje… »

Tesla unapređuje samovozeći sistem

Auto blog 12.09.2016
Kompanija Tesla Motors je objavila da je njihov softverski sistem za automobile stigao do verzije 8, a najvažnija novost je čitav niz unapređenja koje bi trebalo da učine samovozeću vožnju bezbednijom. U tom smislu, novi sistem će se prilikom… »

Ssangyong LIV-2 concept na sajmu u Parizu

Auto blog 12.09.2016
I južnokorejski Ssangyong će imati premijeru na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu, i to u vidu koncepta kojim će najaviti svoj budući SUV. U Parizu će naime biti predstavljen Ssangyong LIV-2 concept, studija koja najavljuje njihov budući… »

Još jedna teaser slika za Volvo V90 Cross Country

Auto blog 12.09.2016
Volvo je prošle nedelje već objavio prvu teaser sliku buduće Cross Country verzije modela V90, a sada stiže još jedna. Budući da je premijera ovog (pro)terenskog karavana zakazana za 29. septembar i sajam automobila u Parizu, do tada možemo… »

Nemačka najveće tržište automobila u Evropi – slede Francuska i Rusija

Auto blog 12.09.2016
Kako prenosi Srna, Nemačka je prva na evropskoj listi tržišta automobila sa 245 hiljada prodatih vozila. Za njom sledi Francuska sa 118 hiljada, pa Rusija sa 106 hiljada prodatih automobila u avgustu. Na četvrtom i petom mestu su Velika Britanija /81… »