Izvor: Beta video arhiva vesti 12.09.2016

LGBT zajednica nije postigla sve što je želela

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - Organizator Parade ponosa Boban Stojanović kazao je da je LGBT zajednica stigla do tačke u kojoj još nije moguće reći da je sve u redu i da je postignuto sve što su želeli, ali da je napravljen napredak.… »

Vučić: Dualno obrazovanje neophodno jer se ekonomski rast zasniva na razvoju industrije

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbiji neophodno dualno obrazovanje jer se ekonomski rast zemlje zasniva na razvoju industrije. ``Da bi Srbija mogla da napreduje dualno obrazovanje je od prioritetnog značaja``, rekao je… »

Boban Stojanović: Prepoznao sam napadača na snimku

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD- Gej aktivista i organizator Parade ponosa Boban Stojanović izjavio je danas da je na video snimku prepoznao osobu koja ga je napala u centru Beograda, ali da ne očekuje procesuiranje te osobe. „Sad policija radi na identifikovanju te osobe… »

Dačić se sastao sa ambasadorom Holandije

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - U Ministarstvu spoljnih poslova sastanak ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i ambasadora Holandije u Beogradu Hendrika Gerita Kornelisa van den Dola. (pokrivalice)… »

Dačić sastao se sa ambasadorom Indije

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - U Ministarstvu spoljnih poslova ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa ambasadorom Indije u Beogradu Narinderom Čauhanom. (pokrivalice)… »

Cetiri ulaza na paradu ponosa

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - Direktorka Inicijative mladih za ljudska prava Anita Mitić rekla je da će na paradi biti četiri ulaza ove godine.… »

Borba za prihvatanje LGBT osoba tek počinje

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - Reditelj Stevan Filipović je ocenio i da borba za prihvatanje LGBT osoba tek počinje i da će biti teška i trajati decenijama, ali da je ta borba toga vredna.… »

Miletić: Apsolutno svaki sastanak bio je fokusiran na probleme

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - ``To je ogroman iskorak koji smo napravili. Apsolutno svaki sastanak bio je fokusiran na probleme, kao što su nasilje i diskriminacija i to najčešće nasilje u srednjim školama i na ulici``, rekao je član organizacionog odbora Parade ponosa… »

Mitić: Ove godine će biti znatno manje policije

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - Direktorka Inicijative mladih za ljudska prava Anita Mitić kazala je da se ove godine oseća manje tenzija neo prethodnih i da ne postoji ``skoro nikakva bojazan da će parada biti zabranjena``. ``Ove godine će biti znatno manje policije i… »

Vučić sesastao sa ambasadorom Kine, Mančangom

Beta video 12.09.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Kine u Beogradu Li Mančangom. (pokrivalice)… »