Izvor: Jugmedia arhiva vesti 12.09.2016

Rasvetljena serija teških krađa

Jugmedia 12.09.2016
PIROT – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu rasvetlili su seriju teških krađa, izvršenih u više privatnih firmi i jednoj advokatskoj kancelariji u proteklih nedelju dana na području Pirota, saopštila je danas Policijska uprava. U… »

Svoju majku izbo nožem

Jugmedia 12.09.2016
BOSILEGRAD – Čedomir Vasev (35) iz sela Rajčilovci kod Bosilegrada ubio je jutros svoju majku, potvrđeno je Jugmedii u vranjskoj policiji. On je, kako se pretpostavlja, Vericu Vasev ubo dva puta nožem u leđa. Na licu mesta je ostala mrtva. Motivi… »

Zašto svi u ovom delu Leskovca tumaraju po mraku

Jugmedia 12.09.2016
LESKOVAC – Na Bulevaru Nikole Pašića, kao i u Đerdapskoj i Pop Mićinoj ulici, građani žive u totalnom mraku već nedelju dana, a dva su razloga zašto je ovaj deo grada toliko dugo bez uličnog osvetljenja. Na samom Leteksovom mostu postoje 2… »

NEHUMANO U izlogu pas umesto robe?!

Jugmedia 12.09.2016
LESKOVAC/GRDELICA – Umesto robe u izlogu jednog praznog lokala u Grdelici danas se kroz staklo mogao videti pas, životinja koja je pokušavala da nađe izlaz iz uzanog prostora. Uznemirenog psa uslikao je naš čitalac, ali, nažalost, samo uslikao i… »

ZAŠTO RADITE OVO?! Stare stvari izbacili na sred ulice

Jugmedia 12.09.2016
LESKOVAC – Prosuto đubre i bačene stare stvari Leskovčani trenutno preskaču po trotoaru u Vlajkovoj ulici ispred zgrade Elektrodistribucije dok ga automobili razvlače, javljaju nam sugrađani. I dok resorne gradske službe pokušavaju svakodnevno… »

Vukadinovićeva: Iskoristiti prednosti Dnevnog boravka

Jugmedia 12.09.2016
LEBANE – Usluge dnevnog boravka “Sunce” preko Centra za socijalni rad Lebane pružaju se od jula 2010.godine i besplatne su i dostupne za sve korisnike, ali se on se ne korsti u dovoljnoj meri. Trenutno ovaj boravak pohađa sedmore dece i o njima od… »

Veliko interesovanje za filmove na LIFFE

Jugmedia 12.09.2016
LESKOVAC – Karte za premijerne filmove na Festivalu filmske režije LIFFE, koji se otvara sutra uveče, skoro su rasprodate, a veliko interesovanje vlada i za ostale filmove. Cena karata je gotovo simbolična – 150 dinara, a za film „Ime:Dobrica… »

Arnaut sa kolažima zverinjaka u Vranju

Jugmedia 12.09.2016
VRANJE- U Galeriji Narodnog muzeja u Vranju, u utorak 13. septembra u 19 časova, biće otvorena izložba „Living in a zoo“ autora Đorđa Arnauta iz Trebinja u Republici Srpskoj. Izložbom digitalnog kolaža, ovaj poznati vajar predstaviće svoje… »

Mladi iz Niša volontiraju na gej paradi

Jugmedia 12.09.2016
NIŠ – Organizovanog odlaska iz Niša na predstojeću Paradu ponosa neće biti, ali puno mladih iz Niša još petka volontira na dogadjajima koji prate Paradu, rekao je danas Nišu Dragan Djordjević iz Mreže Odbora za ljudska prava u Srbiji SHRIS… »

Užas od smetlišta u centru grada!

Jugmedia 12.09.2016
LESKOVAC – U centru grada iza apoteke „Sutjeska“ juče je ulonjen komunalni otpad, a komunalne službe počele su i sa uklanjanjem šiblja i rastinja koje je stvaralo ružnu sliku ovog dela grada. „Ovaj zapušten prostor predstavlja rizik po… »