Izvor: Nova energija arhiva vesti 12.09.2016

#Digital2016 – Minja Miletić: Digital je promenio način života i filozofija da to ne utiče na televizije unapred je…

Nova energija 12.09.2016
Treću godinu za redom Color Press Grupa organizuje „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima. Ovogodišnji – #Digital2016 – trajaće 2 dana – 15. i 16. septembra (četvrtak i petak) i okupiće… »

Instagram profil ovog 16-godišnjaka nateraće vas da ostavite sve i putujete svetom!

Nova energija 12.09.2016
Dečak sa kamerom, živi u Nemačkoj, ima 16 godina. Njegov opis na Instagramu deluje tako bezazleno. Šta bi mogao 16-godišnjak da zabeleži, a da je tako značajno. Kad pogledate njegov profil, sve će vam biti jasno. Janik Obenhof nije samo običan… »

Vlasnik Zare najbogatiji na svetu, pretekao Bila Gejtsa!

Nova energija 12.09.2016
Amancio Ortega, španski biznismen i vlasnik Zare i još nekoliko modnih brendova prvi je na listi najbogatijih američkog magazina “Forbs”. Ortega je pretekao osnivača “Majkrosofta” Bila Gejtsa. Bogatstvo vlasnika trgovačkog lanca tekstila… »

Ministarstvo raspisalo tender za kontakt centar za bezbednost dece na internetu

Nova energija 12.09.2016
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je tender za uspostavljanje jedinstvenog informacionog kontakt centra za upravljanje incidentima i pružanje podrške u oblasti informacione bezbednosti i bezbednosti dece na internetu. Ovaj… »

Kajli Džener postavila fotku naše Jutjuberke!

Nova energija 12.09.2016
Kada vas na svom profilu spomene i postavi vašu fotografiju neko ko ima 7,5 miliona pratilaca, to je svakako uspeh. Baš to se dogodilo juče našoj Jutjuberki, Mariji Žeželj. Naime, Kajli Džener, najpoznatija po tome što je deo porodice… »

Budite volonter na festivalu Belgrade Saxperience!

Nova energija 12.09.2016
Belgrade Saxperience po prvi put poziva sve zainteresovane da se prijave za volontiranje na festivalu saksofona koji se održava od 6-9. oktobra u Beogradu. Za sve koji žele da se prijave i postanu po prvi put deo tima Belgrade Saxperience-a, potrebno je… »