Izvor: Vrele gume/Automobili arhiva vesti 12.09.2016

Samsung Note 7 zapalio Jeep Grand Cherokee SRT8

Vrele gume 12.09.2016
Incident: Samsung Note 7 zapalio Jeep Grand Cherokee SRT8 Početkom meseca, Samsung je objavio dobrovoljni opoziv novog Note 7 smartfona, nakon 35 zabeleženih slučajeva zapaljivanja tokom punjenja. Sada, jedan vozač iz Floride tvrdi da se njegov Jeep… »

Novi BMW c evolution (video)

Vrele gume 12.09.2016
Skuteri: Novi BMW c evolution (video) BMW Motorrad je predstavio drugu generaciju C evolution električnog skutera , koji zamenjuje prvobitni model, koji je u prodaji od leta 2014. Promene u stajlingu su suptilne, ali kombinacije boja su zaista za… »

Prvi servis nova epizoda

Vrele gume 12.09.2016
Otpornik glavu ne čuva: Prvi servis nova epizoda Nova epizoda najpopularnijeg domaćeg humorističkog serijala "Prvi servis" otkriva mahinacije sa polovnjacima. Da li i vi imate otpornik umesto vazdušnog jastuka?Otpornik glavu ne čuva: Prvi servis nova… »

Rosi: "Neću dozvoliti da me Lorenco naziva "prljavim vozačem"" (video)

Vrele gume 12.09.2016
MotoGP: Rosi: "Neću dozvoliti da me Lorenco naziva "prljavim vozačem"" (video) Valentino Rosi kaže da neće dozvoliti Horheu Lorencu da kritikuje njegovu vožnju , rekavši da je manevar preticanja u Mizanu bio kao i „bilo koji drugi“. Naime… »

Mercedes-Benz G klase špijuniran (video)

Vrele gume 12.09.2016
Špijunaža: Mercedes-Benz G klase špijuniran (video) Mercedesov inženjerski tim vredno radi na razvoju nove G klase , jednog od najlegendarnijih terenaca ikada. Dva prototipa su uhvaćena u objektiv špijunskog fotoaparata prilikom testiranja, kada su… »

Audi A5 u Vankuveru

Vrele gume 12.09.2016
Pretpremijera: Audi A5 u Vankuveru Novi Audi A5 kupe je imao za mnoge iznenađujuće prvo pojavljivanje na „Luxury & Supercar“ vikendu u Vankuveru. Uprkos tome što je populacija Kalifornije za oko tri miliona ljudi veća od populacije Kanade, Audi je… »

Džeremi Klarkson digao u vazduh svoju kuću

Vrele gume 12.09.2016
Zanimljivosti: Džeremi Klarkson digao u vazduh svoju kuću Džeremi Klarkson ne bi bio to što jeste, da bilo šta što uradi ne izazove pompu . Ovoga puta je odlučio da za rušenje svoje kuće odabere „najnasilniji“ metod – eksploziv. Međutim… »