Zabava arhiva vesti 12.09.2016

Stigle rode: Naš poznati par dobio treću ćerku

Blic 12.09.2016
Baletan i koreograf Milan Gromilić dobio je treću ćerku. Milanova supruga Katarina porodila se danas u "Višegradskoj". Kako saznaje "Blic" mama i beba se dobro osećaju, a porođaju je prisustvovao i Milan. Ćerkici su dali ime Maša. - Osećam se… »

Još jedna rijaliti veridba?

Mondo 12.09.2016
Uprkos prevarama i dramama, ostali su zajedno i nakon rijalitija, a sada... Filip Đukić važio je za najvećeg šmekera u sedmoj sezoni rijalitija Farma, sve do trenutka dok se nije pojavila plava zavodnica i smirila ga. Naime, Filip koji je pred… »

Kina završava najviši most na svetu

Politika 12.09.2016
Peking – Kineski inženjeri završavaju izgradnju novog najvišeg mosta na svetu, saopštile su lokalne vlasti. Most Bejpanđang, u planinskim krajevima na jugozapadu Kine, nalazi se na visini od 565 metara iznad reke, saopštile su vlasti kineske… »

U samo jednom narodu na svetu ljudi pamte najranije detinjstvo - u čemu je fora?

24 Sata 12.09.2016
Najdublja sećanja o detinjstvu imaju Maori. Oni pamte događaje od dve i po godine. Mnogi se na zapadu se sećaju ničega sve do osme godine. Sigmund Frojd je tu pojavu nazivao "dečjom amnezijom", nastojeći da objasni fenomen po kojem se odrasli po… »

Misterija jedne teorije zavere: Da li su ​a​m​e​rikanci putovali kroz vreme?

Press 12.09.2016
Da li ste čuli za Montejk projekat, tajni plan američke vlade za putovanje kroz vreme? I dok se teorija zavere o ovom projektu razarađuje u mnogo verzija, glavna nit priče je da je američka vlada uspela da napravi portal za putovanje u druge… »

Majka Vlade Georgieva otkrila detalje: Vlado je plakao kada je video Sofiju!

Story 12.09.2016
Majka kantautora Vlade Georgieva, Borka, ne krije radost što je pre dva dana postala baka, kada se pevačeva devojka Milica Samardžija porodila i na svet donela ćerkicu Sofiju. Pevačeva majka ponosno kaže da joje se sin pohvalio da Sofija mnogo liči… »

Riba pala "iz vedra neba" i udarila ženu u glavu

RTV 12.09.2016
FILADELFIJA - Som je pao "iz vedra neba" i povredio prolaznicu u Filadelfiji. Lisa Lobri kaže da je šetala u blizini gradskog muzeja kada je čula šuškanje na jednom drvetu. Odjednom joj je na glavu pao tri kilograma težak som. Svedoci su rekli da su… »

Imate li muški ili ženski mozak?

Radio 021 12.09.2016
Kako biste otkrili da li je vaš mozak muški ili ženski, samo treba da pogledate dužinu prstiju. Ukoliko je vaš domali prst kraći od kažiprsta, to znači da imte ženski mozak i da ste: - talentovani za jezike - umetnička duša - neurotični -… »

(Foto) ovo je za najhrabrije: Iluzija koja vas može dovesti do ludila!

Kurir 12.09.2016
Na fotografiji koju vidite nalazi se 12 tačaka, ali vaše oko nije fizički sposobno da ih sve vidi u isto vreme. Zbog toga ćete imati osećaj da tačke menjaju poziciju na slici, ali zapravo ih vaše oko selektuje. "Mozak vam neće dozvoliti da vidite… »

"EXIT je mnogo više od festivala, to je kultura za sebe!"

MTV Srbija 12.09.2016
Nakon priznanja najvećih svetskih medija, kao što su CNN, Guardian, New York Times, i drugi, koji su ove godine promovisali EXIT kao jedan od najboljih festivala na svetu, isto priznanje došlo je od vodećeg svetskog magazina o elektronskoj muzici… »