Zabava arhiva vesti 12.09.2016

Nesebična ljubav i podrška: Seka emotivnom porukom čestitala Veljku godišnjicu braka! (foto)

Svet 12.09.2016
Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić danas slave godišnjicu svoje ljubavi, a popularna pevačica je svoj recept za skladan i uspešan brak podelila sa fanovima. “Muž i žena treba da budu kao ruke i oči. Kad ruka boli – oči plaču. A kada… »

Još jedna rijaliti veridba?

Mondo 12.09.2016
Uprkos prevarama i dramama, ostali su zajedno i nakon rijalitija, a sada... Filip Đukić važio je za najvećeg šmekera u sedmoj sezoni rijalitija Farma, sve do trenutka dok se nije pojavila plava zavodnica i smirila ga. Naime, Filip koji je pred… »

Kinezi uskoro završavaju najviši most na svetu

RTS 12.09.2016
Most Beipanđijang, u planinskom regionu jugoistočne Kine, izdiže se 565 metara iznad reke Beipan i, kada bude završen, preuzeće titulu najvišeg mosta na svetu od mosta preko reke Si Du u centralnoj provinciji Hubej. Odeljenje za transport provincije… »

U samo jednom narodu na svetu ljudi pamte najranije detinjstvo - u čemu je fora?

24 Sata 12.09.2016
Najdublja sećanja o detinjstvu imaju Maori. Oni pamte događaje od dve i po godine. Mnogi se na zapadu se sećaju ničega sve do osme godine. Sigmund Frojd je tu pojavu nazivao "dečjom amnezijom", nastojeći da objasni fenomen po kojem se odrasli po… »

Misterija jedne teorije zavere: Da li su ​a​m​e​rikanci putovali kroz vreme?

Blic 12.09.2016
Da li ste čuli za Montejk projekat, tajni plan američke vlade za putovanje kroz vreme? I dok se teorija zavere o ovom projektu razarađuje u mnogo verzija, glavna nit priče je da je američka vlada uspela da napravi portal za putovanje u druge… »

Vlado presrećan zbog naslednice: "Majko, ista je ja!"

Vesti online 12.09.2016
Majka kantautora Vlada Georgieva, Borka, ne krije radost što je pre dva dana postala baka, kada se pevačeva devojka Milica Samardžija porodila i na svet donela ćerkicu Sofiju. Barbina majka ponosno kaže da joje se sin pohvalio da Sofija mnogo liči… »

Riba pala "iz vedra neba" i udarila ženu u glavu

RTV 12.09.2016
FILADELFIJA - Som je pao "iz vedra neba" i povredio prolaznicu u Filadelfiji. Lisa Lobri kaže da je šetala u blizini gradskog muzeja kada je čula šuškanje na jednom drvetu. Odjednom joj je na glavu pao tri kilograma težak som. Svedoci su rekli da su… »

Imate li muški ili ženski mozak?

Radio 021 12.09.2016
Kako biste otkrili da li je vaš mozak muški ili ženski, samo treba da pogledate dužinu prstiju. Ukoliko je vaš domali prst kraći od kažiprsta, to znači da imte ženski mozak i da ste: - talentovani za jezike - umetnička duša - neurotični -… »

(Foto) ovo je za najhrabrije: Iluzija koja vas može dovesti do ludila!

Kurir 12.09.2016
Na fotografiji koju vidite nalazi se 12 tačaka, ali vaše oko nije fizički sposobno da ih sve vidi u isto vreme. Zbog toga ćete imati osećaj da tačke menjaju poziciju na slici, ali zapravo ih vaše oko selektuje. "Mozak vam neće dozvoliti da vidite… »

"EXIT je kultura za sebe"

Mondo 12.09.2016
Pohvale na račun novosadskog festivala stižu i od prestižnog "DJ Maga"! Foto: EXIT/Promo Nakon priznanja najvećih svetskih medija, kao što su CNN, "Gardijan", "Njujork tajms", i drugi koji su ove godine promovisali EXIT kao jedan od najboljih… »