Arhiva vesti 14.09.2016

Šuranji osvojio i bronzanu medalju na POI!

Večernje novosti 14.09.2016
Posle zlata u disciplini 50 metara malokalibarskom puškom trostav, reprezentativac Srbije u streljaštvu okitio se i bronzom u disciplini malokalibarska puška 50 metara ležećim stavom u klasi SH1. Reprezentativac Srbije u streljaštvu Laslo Šuranji… »

Premijer: Moj jedini strah je ...

Mondo 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši za budućnost Srbije na ekonomskom planu i da je njegov "jedini strah" nestabilnost na Balkanu. Foto: tanjug / zoran zestic / bb "Ne plašim se za budućnost na ekonomskom planu. Nestabilnost… »

Odložena izborna skupština FK Partizan zbog nedostatka kvoruma!

Sportski žurnal 14.09.2016
Izborna skupština FK Partizan definitivno je odložena zbog nedostatka kvoruma. Bila su prisutna 32 delegata. Skupština crno-belih ima 55 članova, a za kvorum i izbor novog predsednika, kao i članova Upravnog odbora potrebno je da prisustvuje najmanje… »

„Monsanto” prihvatio da ga „Bajer” preuzme

Dnevnik 14.09.2016
Američki proizvođač genetski modifikovanih semena „Monsanto” prihvatio je ponudu nemačkog farmaceutskog diva „Bajera” za preuzimanje za 128 dolara po akciji, saznaje britanski javni servis Bi-Bi-Si. „Bajerov” farmaceutski ogranak proizvodi… »

Nema kvoruma Partizan još uvek bez predsednika: Vučelić ni "na produžetke"!

Večernje novosti 14.09.2016
Klub iz Humske zbog nedostatka kvoruma na Skupštini nije dobio novog prvog čoveka. Za nesmetan rad nedostajao samo jedan delegat, Petrić odbio da učestvuje u radu. IGRALO se u sredu po podne u "Zemunelu" više od 90 minuta, činilo se da bi u… »

KSS: Srbija kandidat za domaćina SP 2023. i EP seniorki 2019. godine

Beta 14.09.2016
Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneo je odluku danas da se Srbija kandiduje za organizaciju Svetskog prvenstva 2023. godine i Evropskog prvenstva za žene 2019. UO je odlučio da Košarkaškom savezu Slovenije uputi predlog da s KSS… »

Čeferin: Nisam šoumen i neću davati nerealna obećanja

Sportski žurnal 14.09.2016
Novi predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Slovenac Aleksandar Ceferin izjavio je da je veliki čast doći na čelo te organizacije, ali istovremeno i velika odgovornost. – Hvala na izuzetnoj podršci, to mi mnogo znači. Moja mala i lepa Slovenija… »

Poslanici SNS, SRS i Dveri kritikovali u Skupštini Sašu Jankovića

Nova ekonomija 14.09.2016
Raspravu o Izveštaju zaštitnika građana za 2015. godinu na Odboru za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu Skupštini Srbije obeležila je danas polemika o tome da li je Saša Janković zaštitnik građana ili političar i kandidat za… »

Junker: EU treba da ima zajedničke vojne snage

Politika 14.09.2016
Evropska unija bi trebalo da ima zajedničke vojne snage, koje bi se dopunjavale sa NATO, izjavio je danas predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker. „Moramo da imamo evropska sedišta i trebalo bi da radimo ka uspostavljanju zajedničkih vojnih… »

DSS: Vlada nema hrabrosti da kaže cenu ulaska u EU

RTV 14.09.2016
BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) optužila je danas aktuelnu Vladu da nema hrabrosti da građanima Srbije kaže koje uslove Srbija mora da ispuni i koju cenu mora da plati da bi se približila ulasku u Evropsku uniju (EU). Povodom izjave… »