Arhiva vesti » sreda 14. septembar 2016

POI Rio 2016: Nema stajanja – još jedna medalja!

Hot sport 14.09.2016
Nemanja Dimitrijević je na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u finalu bacanja koplja zabeležio ogroman rezultat! Srpski reprezentativac zauzeo je treće mesto bacivši koplje 60,86 metara. Ovo je bio njegov lični rekord, kao i treća medalja sa velikih takmičenja u poslednje tri godine.... »

Vučić za AFP: Nestabilnost Balkana moj je jedini strah

Novi magazin 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne plaši za budućnost Srbije na ekonomskom planu i da je njegov "jedini strah" nestabilnost na Balkanu. "Ne plašim se za budućnost na ekonomskom planu. Nestabilnost regiona je moj jedini strah", rekao je Vučić za agenciju Frans pres... »

Vazura: Ova situacija nikom ne odgovara, osim opoziciji

Beta 14.09.2016
Član privremene uprave Partizana Miloš Vazura rekao je posle današnjeg odlaganja izborne skupštine kluba da "situacija privremenosti" nikome ne odgovara, i ocenio da opozicija i ne želi da ovaj fudbalski klub dobije novo rukovodstvo. "Oni su govorili da skupštine neće biti, da ćemo opet da... »

Bajer kupuje Monsanto za 66 milijardi dolara

RTV 14.09.2016
RTV: Bajer kupuje Monsanto za 66 milijardi dolara
LEVERKUZEN - Nemačka farmaceutska i hemijska kompanija Bajer saopštila je danas da je potpisala ugovor za kupovinu američke agrohemijske kompanije Monsanto za 66 milijardi dolara u gotovini. Bajer je naveo da akcionarima Monsanta plaća 128 dolara po akciji, što je 44 odsto više od zaključne... »

Partizan: Nema kvoruma, Škupština pomerena – 18.30

B92 14.09.2016
B92: Partizan: Nema kvoruma, Škupština pomerena – 18.30
Početak vandredne Skupštine Fudbalskog kluba Partizan pomeren za 18.30 časova zbog nedostatka kvoruma. Kvoruma nema jer se pripadnici opozicije predvođeni Nenadom Bjekovićem nisu pojavili na Skupštini. Skupština crno-belih ima 65 članova, a za kvorum i izbor novog predsednika, kao i članova... »

Fantastično: Spektakl kakav se ne pamti na putu za Srbiju!

Hot sport 14.09.2016
Mundobasket u Srbiji! Lepo zvuči, zar ne? A i realno! Naime, Košarkaški savez Srbije odlučio je da se kandiduje za organizaciju Svetskog prvenstva u košarci 2023. godine. Ovo bi, nakon Evropskog prvenstva 2005. godine, bilo drugo veliko takmičenje u 21. veku organizovano u Srbiji, kada je... »

Čeferin vodi Stankovića u UEFA

B92 14.09.2016
B92: Čeferin vodi Stankovića u UEFA
Dejan Stanković rekao je da će novi predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin raditi za prosperitet evropskog fudbala. "Od srca čestitam novom predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu na izboru. Izabran je većinom delegata. Čestitam mu i na program koji je napravio i kojim je... »

Polemika na skupštinskom odboru o Saši Jankoviću

Beta 14.09.2016
Raspravu o Izveštaju zaštitnika gradjana za 2015. godina na Odboru za pravosudje, državnu upravu i lokalnu samoupravu Skupštini Srbije obeležila je danas polemika o tome da li je Saša Janković zaštitnik gradjana ili političar i kandidat za predsednika Srbije. Poslanici Srpske napredne... »

Junker: EU treba da ima zajedničke vojne snage

RTV 14.09.2016
RTV: Junker: EU treba da ima zajedničke vojne snage
STRAZBUR - Evropska unija bi trebalo da ima zajedničke vojne snage, koje bi se dopunjavale sa NATO, izjavio je danas predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker. "Moramo da imamo evropska sedišta i trebalo bi da radimo ka uspostavljanju zajedničkih vojnih snaga. One bi trebalo da se dopunjavaju... »

Altman: Dačić mora da shvati da je Kosovo izgubljeno

Danas 14.09.2016
Juratović: Nema gotovo nijedne poruke, a da pojedinci od nje nisu spremni da naprave problem pa čak i skandal. Apsolutno podržavam izjavu nemačkog zvaničnika Mihaela Rota jer ulaskom Srbije u EU Srbija se obavezuje da će se držati vanjskopolitičke pozicije EU. EU nije samo unija ekonomskih... »

©2019 Netmark d.o.o.