Arhiva vesti » četvrtak 15. septembar 2016

Vučić: Francuska poštuje politiku Srbije

Blic 15.09.2016
U Francuskoj poštuju politiku Srbije i rezultate naših reformi, a premijer Manuel Vals pokazao je iskreno i lično prijateljstvo prema Srbiji, izjavio je danas predsednik vlade Aleksandar Vučić, posle sastanka sa francuskim kolegom u Parizu. - Dočekani smo na izvanredan način, kao iskreni... »

Srpska vlast u odluci promene politike prema migrantima

Glas Amerike 15.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić potpisao je danas sa direktorom Banke za razvoj Saveta Evrope, Rolfom Venzelomo, ugovor o dodeli bespovratnih sredstava u visini od 755.000 evra namenjenih izbeglicama i migrantima. To je nastavak pomoći od 2,5 miliona evra koje je Banka za razvoj već... »

Britansko-ruski konzorcijum jedini dao ispravnu ponudu za 'Galeniku'

Nova ekonomija 15.09.2016
Britansko-ruski konzorcijum Fronter i Petrovaks jedini je dostavio ispravnu ponudu za strateško partnerstvo u beogradskoj farmaceutskoj kompanija Galenika, objavio je RTS. Za kupovinu Galenike stigle su tri ponude, a kompanije iz Indije i Brazila, Cadila Pharmaceuticals Limited i EMS S.A, nisu... »

Kvitova, Harting i Frum koristili zabranjene lekove

Radio 021 15.09.2016
Ruski hakeri objavili su dokumenta o još dvadesetak sportista kojima je Svetska antidoping asocijacija (WADA) dala dozvolu da koriste nedozvoljena sredstva. U novim dokumentima nalaze se imena desetoro Amerikanaca, po petoro Britanaca i Nemaca, te po jedan sportista iz Danske, Rusije, Poljske,... »

Simić: Dogovor o registarskim tablicama dobro rešenje

Blic 15.09.2016
Predsednik Srpske liste Slavko Simić izjavio je danas da je dogovor Beograda i Prištine o registarskim tablicama dobro rešenje i da je tim sporazumom građanima omogućena sloboda kretanja. Simić je u izjavi Tanjugu rekao da je pregovarački tim Beograda na jučerašnjim razgovorima u Briselu... »

Dodik: Odlazak u Rusiju ranije dogovoren, referendum je gotova stvar

Blic 15.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je njegova poseta Rusiji 22. septembra ranije dogovorena sa kabinetom Vladimira Putina i da su priče da ide zbog referenduma u RS spekulacije. "Odlazak u Rusiju je ranije planiran, spekulacije su da idem zbog referenduma. Referendum u RS... »

Pali zbog mita: Uhapšeni dva predsednika suda i sudija

Blic 15.09.2016
Predsednik Višeg suda u Šapcu Gojko Lazarev, predsednik Osnovnog suda u Loznici Dragan Cvetinović, sudija Osnovnog suda u Loznici Olivera Lazarević i još jedna osoba D.R. uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela primanje i davanje mita i zloupotreba službenog... »

Pupovac se dodvorava HDZ-u da uđe u vlast: Plenković se plaća suvim zlatom

Vesti online 15.09.2016
Pobednik izbora u Hrvatskoj, HDZ, stranka koju je osnovao Franjo Tuđman kao i neke druge stranke, gradila je svoju kampanju na raspirivanju mržnje preme Srbima. To ipak lidera srpske manjine u Hrvatskoj, Milorada Pupovca ne sprečava da pokuša da se dodovori lideru stranke Plenkoviću i obezbedi... »

Zbog smrti dečaka četiri osobe u pritvoru od 30 dana

Novi magazin 15.09.2016
Zbog smrti dvojice dečaka u Srebrnom jezeru četiri osobe će 30 dana ostati u pritvoru, saopštio je Osnovni sud u Velikom Gradištu. Sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu odredio je pritvor direktoru Osnovne škole "Karađorđe" iz Rače Kragujevačke i treneru, koji je... »

Isključen iz fudbala zbog šamaranja fudbalerke Zvezde!

Sportske.net 15.09.2016
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) isključila je danas iz fudbala funkcionera ženskog fudbalskog kluba Vojvodina Dragana Čapelju zbog toga što je ošamario igračicu Crvene zvezde. "Zbog nepoštovanja odluke o etičkom kodeksu i standardima ponašanja članova fudbalske... »

©2019 Netmark d.o.o.