Izvor: Alo arhiva vesti 17.09.2016

Nadam se da će Dodik sad odustati od referenduma

Alo 17.09.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je večeras da se nada da će predsednik RS Milorad Dodik odustati od referenduma u Republici Srpskoj posle odluke Ustavnog suda BiH. Ustavni sud je odlučio da se obustavlja odluka o… »

Zemljotres u Skoplju oštetio više od 2.500 objekata

Alo 17.09.2016
U Skoplju su prijavljena oštećenje na više od 2.500 objekata kao posledica zemljotresa, preneli su danas lokalni mediji. Oštećenja su prijavljena na privatnim kućama, zgradama, kao i objektoma od državnog interesa - zdravstvenim, školskim i… »

Počeo Oktoberfest! (FOTO)

Alo 17.09.2016
U Minhenu je danas, uz stroge mere bezbednosti, tačno u podne otvoren "Oktoberfest". Najpoznatiju pivsku svetkovinu na svetu otvorio je gradonačelnik Minhena Diter Rajter, zabijanjem slavine u veliko drveno pivsko bure, dok je prvu kriglu ispio bavarski… »

Plenković nije iskren prema Srbima

Alo 17.09.2016
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta rekao je da nije iskrena izjava lidera HDZ-a i verovatnog mandatara za sastav nove Vlade Hrvatske Andreja Plenkovića da će pokazati poštovanje prema zaštiti i pravima Srba. Linta smatra da "Plenkoviću… »

Hrvatska: Most traži sedam ministarstava

Alo 17.09.2016
U pregovorima o sastavu nove hrvatske vlade, koji će početi sredinom iduće nedelje, Most će od HDZ-a tražiti sedam ministarstava, piše Jutarnji list. Premda se iz HDZ-a stalno mogu čuti nezvanične informacije kako će lideru Mosta Boži Petrovu… »

Taksista uhapšen zbog silovanja turistkinje!

Alo 17.09.2016
Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru, Špiro Pavićević saslušao je Nikšićanina M.V. (28), budvanskog taksistu kome se na teret stavlja krivično delo teška krađa i nedozvoljena polna radnja. Pavićević je za "Vijesti" potvrdio da je sinoć… »

Pariz bio pod opsadom zbog "šale" (FOTO+VIDEO)

Alo 17.09.2016
Velika policijska operacija u centru Pariza je završena, na kraju se ispostavilo da je bila lažna uzbuna. Panika koja je vladala u centru Pariza je prestala nakon što je saopšteno da je uzbuna bila lažna. Pariska policija je saopštila da je… »

Veljko obradovao Kseniju poklonom (FOTO)

Alo 17.09.2016
Veljko Ražnatović morao je da se vrati u Banjaluku zbog obaveza na fakultetu, a sa sobom je poveo i novu devojku Kseniju Bujišić. Sin folk dive Cece Ražnatović ne krije koliko je zaljubljen pa svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom… »

Policija se povlači, saobraćaj se normalizuje

Alo 17.09.2016
Posle Parade ponosa koja je prošla trasom od Trga Slavija do Trga Republike stanje u glavnim beogradskim ulicama se normalizuje. Jake snage policije koje su obezbedjivale Paradu se povlače, a za saobraćaj se otvaraju ulice koje su bile blokirane. Zbog… »

Posle teškog dana najbolja je misionarska poza!

Alo 17.09.2016
Ako želite dobru "akciju" u krevetu, morate sa partnerom da razgovarate o onome što volite i želite, savetuje Čehinja sa "A" liste svetskih zvezda "filmova za odrasle" Čuvena svetska porno zvezda Tara Vajt posetila je Srbiju i čitaocima "Alo!"… »