Izvor: Beta video arhiva vesti 17.09.2016

Venecuela nije priznala Kosovo

Beta video 17.09.2016
PORLAMAR - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je rekao je prisustvo Srbije na samitu u Venecueli važno, jer ta zemlja nije priznala Kosovo i samim tim kosovskim vlastima nije bilo dozvoljeno da pošalju delegaciju na skup Pokreta nesvrstanih u… »

Porodična šetnja Dveri

Beta video 17.09.2016
BEOGRAD - Porodična šetnja u cilju promovisanja porodičnih vrednosti i brige o deci, koju je organizovao Pokret Dveri, završena je danas ispred zgrade Vlade Srbije. Šetnja je počela ispred zgrade Skupštine Srbije u Ulici kralja Milana a okupljene… »

Problem je što Srbija ``gubi skoro 40.000 stanovnika godišnje“

Beta video 17.09.2016
BEOGRAD - Na Svetskom kongresu porodica, u organizaciji Pokreta Dveri, usvojena je Beogradska deklaracija, u kojoj se naglašava da porodica i porodične vrednosti a ne promocija homoseksualizma, moraju da budu pod zaštitom države i društva. Predsednik… »

Deklaraciju nije imao ko da primi

Beta video 17.09.2016
BEOGRAD - Beogradsku deklaraciju, Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ostavio je na ulaznim vratima zgrade Vlade u kojoj, kako je rekao novinarima nije bilo nikoga da je primi. ``To što nema nikoga je dokaz da Vlada Srbije ne radi svakoga dana``… »

Obradović :Porodične teme dobile parlamentarnu dimenziju

Beta video 17.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je na Svetskom kongresu porodica , da je to do sada najveći skup koji je na temu porodica do sada organizovan i dodao da su ``porodične teme dobile parlamentarnu dimenziju``.… »

Obradović : Učesnici kongresa dele iste probleme

Beta video 17.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Dveri Boško Obradović naglasio je na Svetskom kongresu porodica, da broji učesnici kongresa iz SAD, Rusije, Francuske, Italije Gruzije koji dele iste probleme ``nadiranje anti-porodične ideologije koji urušava porodicu``. On je… »

Regionalna konferencija Svetskog kongresa porodica u organizaciji pokreta Dveri

Beta video 17.09.2016
BEOGRAD - U zgradi Narodne skupštine održana regionalna konferencija Svetskog kongresa porodica u organizaciji pokreta Dveri. (pokrivalice)… »

Dačić u Venecueli učestvuje na 17. samitu Pokreta nesvrstanih zemalja

Beta video 17.09.2016
PORLAMAR - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u Venecueli učestvuje na 17. samitu Pokreta nesvrstanih zemalja. Srbija u toj organizaciji ima status posmatrača. (pokrivalice)… »