Izvor: BizLife/Ekonomija arhiva vesti 17.09.2016

Mali u Parizu: Izvadio „bus plus“ karticu da plati prevoz

BizLife 17.09.2016
„Čim su naši zvaničnici ušli u tramvaj, Mali je odmah, kao što je red, izvadio iz novčanika karticu „busplus“ i uz osmeh je pokazao pratnji. Hteo je da, kroz šalu, ličnim primerom pokaže da ne sme da bude švercovanja i da svaka vožnja… »

Biznis i sujeverje: Šta veliki biznismeni nose sa sobom za sreću?

BizLife 17.09.2016
Kažu da je sujeveran svako ko je uspešan. Ne odnosi se ovo samo na sportiste koje bije glas da veruju da im detalji, određene radnje ili predmeti donose sreću i od njih ne odustaju. Isto je i sa uspešnim biznismenima. Iznenadićete se šta uspešni… »

Posle 70 godina: Gasi se dnevni list Sport

BizLife 17.09.2016
Foto: Sport.rs Zaposlenima u dnevnom listu „Sport“ u petak je saopšteno da ove novine, sa tradicijom dugom 70 godina, više neće izlaziti,prenose Večernje novosti. Ovim potezom firma „Beoton R“ d. o. o. iz Bora, prekršila je obaveze iz ugovora… »

„Automobilska industrija u Srbiji ima ogroman potencijal“

BizLife 17.09.2016
„Automobilska industrija u Srbiji je sektor koji se brzo razvija i koji je u poslednjih 20 godina privukao značajan deo stranih investicija“, kaže za BIZLife Ostoja Mijailović, generalni direktor kompanije British Motors. U odnosu na velike… »

„Reforme nisu ubrzane ni posle formiranja vlade“

BizLife 17.09.2016
Foto: Beta Reforme u Srbiji usporene su usled održavanja vanrednih parlamentarnih izbora u aprilu, ali ni nakon formiranja nove vlade nisu ubrzane, ocenjeno je u najnovijem broju „Kvartalnog monitora“. Kako se navodi, tokom drugog kvartala usporeni… »