Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 17.09.2016

Svaka čast! Mel Gibson čeka deveto dete!

Blic 17.09.2016
Kontroverzna svetska zvezda Mel Gibson uskoro će postati otac deveti put, pišu svestki mediji. Gibson, koji ima 60 godina, u vezi je sa Rozalind Ros. Par već dve godine uživa u ljubavi, a Rosalind, koja ima 26 godina, postaće majka početkom sledeće… »

Kad se hoće sve se može: Lepa Brena na mestu ministarke finansija?

Blic 17.09.2016
Folk zvezda Lepa Brena otkriva da je politika nikada nije zanimala, ali da bi zarad boljeg sutra svoje i tuđe dece rado preuzela Ministarstvo finansija i tako regulisala glavni problem u Srbiji. Osim što godinama razgaljuje srca i muzikom čini srećnim… »

Iz afere na more: Žena Marka Bulata odmara na Rodosu

Blic 17.09.2016
Marija Bulat odlučila je da se skloni iz Srbije dok se ne slegne prašina koja se digla posle njenog hapšenja u policijskoj akciji "Cunami". Ona je otputovala na Rodos, odakle postavlja fotografije na Instagramu. Kako je napisala pored jedne, iza nje je… »

Vesna Zmijanac: Nijedna zorica me ne voli!

Blic 17.09.2016
Legenda narodne muzike Vesna Zmijanac, koja je u poslednje vreme na meti negativnih komentara koleginica Zorice Marković, ali i bivše koleginice Zorice Brunclik, sa čijim mužem je bila u vezi, kaže da je to ne opterećuje. - Ja sam svakoj Zorki meta… »

Ona: je najvažnija Strugaru!

Blic 17.09.2016
Glumac Petar Strugar otkrio je koga svim srcem i bezuslovno voli kada je na Instagram postavio fotografiju s letovanja, na koje je morao da povede najvažnije biće u svom životu. Pogledajte na Instagram-u Petra Strugara na trenutak su se možda… »

Deset strogo čuvenih tajni CIA koje su procurele u javnost: Evo kako su lagali ceo svet

Blic 17.09.2016
Svoje tajne CIA čuva kao zmija noge, ali poneki neželjeni podatak čak i njima procuri u javnost. Deset najvećih tajni Centralne američke obaveštajne službe koje su prethodnih godina ugledale svetlost dana pokazuju da CIA nije birala način da… »

Slavi 25 godina braka: Lepa Brena o porodici: Jedino ljubav ne možeš da kupiš

Blic 16.09.2016
Proizvela je mnogo pevača, mnogo zvezda. Ako neko zna šta je estrada, zna ona. Ako neko zna šta znači boriti se za ljubav, za čoveka koga voliš, za decu, zna ona. Prošla je sito i rešeto, ali eto, kaže, ne plaši se ničega. Da li vas bar plaši… »

Neprolazna bol: Mladi pevač pati za Jelenom Krsmanović

Blic 16.09.2016
Uskoro će se navršiti pola godine od ubistva Jelene Marjanović, pevačice „Grandа”, a počinilac zločina koji je uzdrmao čitavu Srbiju još nije pronađen i doveden pred lice pravde. Agonija najviše pogađa članove Jelenine porodice, ali ni… »

Nepojamna emocija: Ksenija i Veljko se vole kao u romanima

Blic 17.09.2016
Ksenija i Veljko ne prestaju da pokazuju koliko se vole na društvenim mrežama. Ovog puta Ksenija je bila ta koja je pokušala da objasni tu količinu emocija. Veljko Ražnatović i Ksenija Bujišić progovorili o svojoj ljubavi: Ignorišemo ljubomorne… »

Sasvim lično: Goran Bregović o ćerkama i o tome kako hoće da ga pamte

Blic 16.09.2016
Muziku više ne slušam. ŠTa mislite da vaš ginekolog radi kad dođe kući? Sigurno da ne nastavlja da radi. Tako i ja ne slušam muziku kod kuće. - Bez obzira što i ja i ginekolog čeprkamo po najlepšoj mogućoj stvari na svetu, ne nastavljamo da… »