Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Truba svirala za defibrilator

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Užice - Majstor trube Dejan Petrović uručio je u petak lekarima Zdravstvenog centra u Užicu defibrilator. Naslednik najpoznatijeg srpskog trubača Miće Petrovića, održao je sredinom aprila humanitarni koncert sa svojim "Big bendom" u Gradskom… »

NBS: Osuguravajuće kuće u Srbiji položile stres-test

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Sektor osiguranja u Srbiji bi i u slučaju realizacije ekstremnih i malo verovatnih šokova, ostao stabilan, visoko kapitalizovan i ne bi bila ugrožena adekvatnost kapitala, pokazao je prvi stres-test sektora osuguranja u 2016. godini koji je sprovela… »

Sutra Užički viteški dan

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Užice - Užički viteški dan, biće održana sutra na prostoru pored Bele crkve u Karanu, gde će publika imati priliku da vidi kako je izgledao srpski vitez iz srednjeg veka, kako je bio obučen i kako se borio. Manifestacija koja je prethodila ovom… »

Petorica veličanstvenih

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Mrčajevci – Jednom drugovi, pa doveka. Tako kaže stari narod, po tome bi trebalo da se upravljaju i mlada pokolenja. Zato su se juče u Mrčajevcima, na Kupusijadi 2016, sastali drugovi iz detinjstva i nekadašnji saigrači u čačanskom Borcu: Dušan… »

Tri godine Zračka, manjak zaposlenih i dalje problem

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Čačak - Ustanova za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju "Zračak", treću godinu rada obeležava sa manjim brojem zaposlenih. Broj stručćnog kadra pokazao se kao nedovoljan, naročito u vreme godišnjih odmora. "Zbog… »

Milan Stamatović mogući kandidat za predsednika Srbije

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Čajetina – Hoće li se zlatiborski lider Milan Stamatović zaista kandidovati za predsednika Srbije, kao što se ovih dana spekuliše po nekim portalima? Da li je, posle četiri njegove pobede zaredom na lokalnim izborima u Čajetini i snažnog razvoja… »