Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 17.09.2016

Vreme danas: Oblačno i toplo, ponegde lokalni pljuskovi

Moj Novi Sad 17.09.2016
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i dalje veoma toplo. Na jugu i istoku sunčano, u ostalim krajevima se ponegde očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom tokom jutra i prepodneva. Duvaće slab do umerem jugozapadni vetar, na… »

NOVOSAĐANI: Šah me je naučio da se život sastoji od pobeda i poraza

Moj Novi Sad 17.09.2016
Pred manifetaciju "Noć istraživača", koja će se ove godine održati 30. septembra, u rubrici "Novosađani" predstavljamo vam desetoro naših sugrađana – cool naučnika i naučnica, koji će nam pomoći da razbijemo stereotip da se naukom bave samo… »

Zakon o udžbenicima mora da se menja

Moj Novi Sad 17.09.2016
Prekratki rokovi za usklađivanje udžbenika i nastavnih planova, nepostojanje pravilnika o načinu prilagođavanja knjiga i nastavnih materijala đacima sa smetnjama u razvoju, nejasan položaj udžbeničke literature u obrazovnom sistemu, samo su neke… »

PARADA PONOSA: Ulaz samo sa posebnim narukvicama

Moj Novi Sad 17.09.2016
Beogradska Parada ponosa 2016. biće održana sutra, a manifestacija koja promoviše prava i jednakost LGBT zajednice počeće tačno u podne šetnjom sa Trga Slavija. Prema najavama organizatora prilaz Trgu Slavija biće moguć sa narukvicama koje će na… »

FOTO: Donacijama obezbeđena većina novca za mladu bokserku

Moj Novi Sad 17.09.2016
Nakon apela, koji je od srede zapalio društvene mreže da se pomogne mladoj novosadskoj bokserki Anđeli Branković da ode na Evropsko prvenstvo u Turskoj, za manje od tri dana putem donacija sakupljeno je 187.000 dinara, a nedostaje još 60.000. Zbog… »

Novi Sad postao bogatiji za još pet teretana na otvorenom

Moj Novi Sad 17.09.2016
JP "Zavod za izgradnju grada" izgradilo je nove teretane na otvorenom, čime je Novi Sad postao bogatiji za još pet mikrolokacija predviđenih za sport i rekreaciju. Izvođač radova bilo je JKP "Lisje", a vrednost radova je 4.099.117 dinara. Postavljene… »