Izvor: Nova ekonomija arhiva vesti 17.09.2016

Janković: Proizvoljni navodi da sam u emisiji započeo političku kampanju

Nova ekonomija 17.09.2016
Zaštitnik građana Saša Janković ocenio je kao "potpuno proizvoljne" navode pojedinih medija da je učešćem u televizijskom serijalu "Moje pravo", koji se bavi ljudskim pravima i institucijama nadležnim za njihovu zaštitu, započeo kampanju za… »

Mijatović: Vlasti u Srbiji moraju istražiti pretnje novinarima

Nova ekonomija 17.09.2016
Predstavnica OEBS za slobodu medija Dunja Mijatović pozvala je vlasti u Srbiji da u potpunosti istraže zastrašivanja i pretnje upućene novinarima. Mijatović je u pisanoj izjavi navela da sa velikom zabrinutošću prati seriju incidenata… »

Vlasti Palo Alta nisu dozvolile Marku Zakerbergu da proširi svoje luksuzno imanje

Nova ekonomija 17.09.2016
Šef Fejsbuka Mark Zakerberg možda jeste jedan od 10 najbogatijih ljudi na svetu, ali njegove milijarde ne mogu da pobede propise. Vlasti gradića Palo Alto odbili su njegov plan za proširenje njegovog carstva. Navodno, Zakerberg je planirao da uzurpira… »

U voćnjacima kod Jagodine procvetale jabuke

Nova ekonomija 17.09.2016
U voćnjacima kraj Velike Morave, u Pomoravlju kod Jagodine, procvetale su jabuke. Meke belo-roze latice, uz zrele plodove u ovo vreme, najavljuju oštru i dugu zimu, veruju voćari i stariji stanovnici ovog dela Srbije.… »

Kompanija HEINEKEN obeležila Dan odgovorne konzumacije

Nova ekonomija 17.09.2016
Kompanija HEINEKEN obeležila je Dan odgovorne konzumacije širom sveta, treći put zaredom. Cilj obeležavanja ovog dana je podizanje svesti o zloupotrebi alkohola i angažovanje zaposlenih i javnosti, kako bi odgovorna konzumacija postala društvena… »

Inspekcija: Četvrtina radnika u turističkim mestima u Srbiji radi na crno

Nova ekonomija 17.09.2016
Četvrtina radnika u turističkim mestima u Srbiji radi na crno, pokazuju rezultati kontrole Inspektorata za rad. Procenat neprijavljenih radnika još je veći na nekim turističkim manifestacijama. Na primer, inspekcija je utvrdila da gotovo polovina… »

Jubilarni 50. Bitef imaće puno zanimljivih pratećih sadržaja

Nova ekonomija 17.09.2016
Jubilarni 50. Bitef održaće se od 24. septembra do 02. oktobra pod sloganom Na leđima mahnitog bika, na nekoliko različitih beogradskih lokacija. Tokom devet dana trajanja festivala, prateći programi ponudiće pregršt zanimljivih sadržaja od kojih… »