Izvor: Nova energija arhiva vesti 17.09.2016

Ovo je najpopularnija boja na internetu

Nova energija 17.09.2016
Dizajner Paul Herbert analizirao je boje 10 najposećenijih internet stranica i otkrio da je među njima najzastupljenija plava. Stranice poput Facebooka, Wikipedije i Amazona među najposećenijim su na internetu, a zajedničko im je to što su… »

6 načina kako da povećate vašu bezbednost na internetu

Nova energija 17.09.2016
Do sada, većina ljudi uglavnom nije razmišljala previše o tome koliko su “otvoreni” online, i u kolikoj meri je ugrožena njihova bebednost. Danas možemo lako i slobodno da razmenujemo informacije preko e-maila, društvenih mreža, i raznih… »

Kako je momak iz Srbije naterao internet da poveruje da četuje sa Zakerbergom

Nova energija 17.09.2016
Širom Balkana na Fejsbuku se od juče šeruje i lajkuje jedna veoma zabavna fotografija. Jedan maštovit momak po imenu Luka Radulović, napravio je foto-montažu koja je nasmejala region, ali, mnoge i naterala da mu poveruju. Naime, fotografija… »

Kompjuter spasao pilota od smrtonosnog pada

Nova energija 17.09.2016
Američke vazdušne snage objavile su video koji prikazuje let pilota početnika koji je bio na treningu i upravljao borbenim avionom F-16, a zatim je izgubio svest. Prilikom okretanja aviona na telo pilota delovala je sila osam puta veća od normalne… »

Đaniverzum vlada na društvenim mrežama: A evo šta o tome kažu organizatori Exit-a!

Nova energija 17.09.2016
Organizatori svake godine pitaju svoje verne fanove na Fejsbuku koga bi sledeće godine voleli da vide na Petrovaradinskoj tvrđavi. Među Metalikom, RHCP, Rijanom, Bijonse, Eminemom…. našao se i folker Radiša Trajković Đani koji je sakupio nekoliko… »