Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Stravičan sudar kod Niša

OK radio 17.09.2016
Četiri osobe su povređene i pričinjena je velika materijalna šteta u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 21.30 časova na loklanom putu između Prve Kutine i Lazarevog sela kod Niša. U oštroj krivini kilometar od Kutine ka Lazarevom… »

Još jedan poraz Dinama

OK radio 17.09.2016
Fudbaleri Dinama iz Vranja pretrpeli su poraz od 2:0 na gostovanju u Čelarevu od ekipe ČSK Pivare u utakmici šestog kola Prve lige Srbije. U Prvoj ligi ostalo je da se odigraju još dve utakmice u nedelju. Trenutno, Dinamo zauzima 12. mesto na tabeli… »

Jumko proslavio 56. godišnjicu, Vučiću zahvalnica

OK radio 17.09.2016
Prigodnom svečanošću kompanija ,,Jumko" iz Vranja obeležila je značajnu godišnjicu - 56. godina rada i postojanja. O istorijatu kompanije, rezultatima i planovima govorili su generalni direktor Branislav Trajković i predsednik Nadzornog odbora… »

Ni: P*nisom mlatnuo radnicu u trafici

OK radio 17.09.2016
Pijanom Nišliji B. N. (44) napisana je krivična prijava zbog mučenja i zlostavljanja radnice u trafici N. M. u tom gradu. Naime, on je u jednom trentku razvalio kiosk, uleteo u lokal, izvadio penis i njime mlatnuo ženu tražeći da ga oralno… »

Kostić: SANU od danas stanuje i u Nišu

OK radio 17.09.2016
Centar za naučnoistraživački rad, ogranak Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) i niškog Univerziteta u kojem će delovati pet akademija sa jugoistoka Srbije, svečano je danas otvoren u Nišu. Predsednik SANU, akademik Vladimir Kostić poručio… »

Funkcioneri bivše vlasti na Birou za zapošljavanje!

OK radio 17.09.2016
Funkcionerima prethodne gradske vlasti u Vranju, koji su nakon formiranja nove većine ostali bez radnih mesta, 14. septembra je istekao rok u kojem su mogli da primaju funkcionerski dodatak. Ova pogodnost se, prema Zakonu o u državnim organima odnosi na… »

28 stanova za socijalno ugrožena lica

OK radio 17.09.2016
Gradsko veće grada Vranja, na sednici u petak, donelo je odluku o formiranju Komisije za dodelu stanova socijalno ugroženim i porodicama ratnih vojnih invalida, saopštio je zamenik gradonačelnika Igor Andonov. Biće dodeljeno 28 stanova u Vranjskoj… »