Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 17.09.2016

Održana Olimpijada sporta trećeg doba

Ritam grada Kg 17.09.2016
U Kragujevcu je danas održana druga Olimpijada sporta trećeg doba pod nazivom “Doba treće – doba sreće“, u organizaciji Gradskog udruženja penzionera. Olimpijadu je otvorila dr Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvenu i… »

“Pižonova kuhinja” uskoro na jezeru u Šumaricama

Ritam grada Kg 17.09.2016
U čast nedavno preminulog Vladimira Veljkovića Pižona udruženje “Kaldrmaš” 2. oktobra na jezeru u Šumaricama organizuje kulinarsko humanitarnu manifestaciju “Pižonova kuhinja”. “Uz tetovaže i pirsnige Pižon je voleo da nas obraduje… »

Uspela aukcija Rotarakt kluba – “Svetozar” dobija igralište

Ritam grada Kg 17.09.2016
Dvorište i tereni OŠ “Svetozar Marković” biće uređeni zahvaljujući akciji koju je pokrenuo Rotarakt klub Kragujevac, u saradnji sa matičnim Rotari klubom i partnerima. Kao deo akcije čiji je cilj da se za taj posao prikupi novac sinoć je u… »

Radnički ostao bez pobede u nadoknadi, Šumadija ponovo poražena

Ritam grada Kg 17.09.2016
Fudbaleri Radničkog 1923 propustili su priliku da osvoje nova tri boda, na gostovanju ekipi Loznice, u šestom kolu Srpske lige „Zapad“, pošto su ispustili pobedu u četvrtom minutu sudijske nadoknade – 1:1. Kragujevčani su poveli preko mladog… »

Ekonomac „petardom“ prizemljio Letećeg Holanđanina

Ritam grada Kg 17.09.2016
Novu sezonu u kojoj će ponovo braniti šampionski naslov, igrači Ekonomca započeli su ubedljivom pobedom nad Letećim Holanđaninom iz Vrbasa, na svom terenu, rezultatom 5:0. Iako oslabljeni neigranjem dvojice internacionalaca, Valenka i Borisova, koji… »