Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Dodik nakon odluke Ustavnog suda BiH: Nema odlaganja referenduma!

Srbija danas 17.09.2016
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je povodom današnje odluke Ustavnog suda BiH, da nema odlaganja referenduma i pozvao građane Srpske da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike. - Nisam ni očekivao drugačije ponašanje… »

Lazanski: Jasno je zašto Dodik ide u Moskvu, evo šta tim potezom poručuje Putin celom svetu!

Srbija danas 17.09.2016
Šta će promeniti dan Dodikovog odlaska u Moskvu? Na poziv Vladimira Putina, predsednika Rusije, 22. septembra će predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetiti Moskvu. Kako se nezvanično saznaje, Putin i Dodik će razgovarati o aktuelnoj situaciji… »

Ivanić: Odluka Ustavnog suda BiH će dodatno pogoršati situaciju

Srbija danas 17.09.2016
Član Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Mladen Ivanić izjavio je da će današnja odluka Ustavnog suda BiH da ne prihvati apelaciju Narodne skupštine RS dodatno pogoršati prilike u BiH, kao i da će biti potrebno mnogo razuma da se ne… »

Bosić: Odluka Ustavnog suda BiH je opasna i ide na štetu srpskog naroda

Srbija danas 17.09.2016
Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić smatra da je današnja odluka Ustavnog suda BiH o neustavnosti 9. januara kao Dana Republike u Republici Srpskoj "opasna i ne doprinosi smirivanju tenzija". - Odluka Ustavnog suda BiH je opasna i u… »

Duhovita bosanka ostavila cedulju i poklon za sve: Komšije, izvinite zbog buke, morala sam (foto)

Srbija danas 17.09.2016
Komšije se ipak obradovale. Devojačko veče je najlepši provod u životu svake devojke. Međutim, često se desi da ne gledaju svi blagonaklono na taj provod, pogotovo komšije kojima smeta buka do duboko u noć. Jedna buduća mlada iz Bijeljine… »

Užas! Srpski i makedonski turisti u opasnosti: Omiljeno letovalište Srba pliva u fekalijama (foto/video)

Srbija danas 17.09.2016
Fekalije svuda po ulicama. U grčkom mestu Dionisos Bič, poznatom letovalištu gde često letuju srpski i makedonski turisti, izlile su se septičke jame. Prema izjavi očevidaca, fekalije su se razlile po ulicama ovog mesta. Zbog izliva fekalija… »

Ruski novinari dobili kaznu: Trenutno čekaju da im neko donese novac da mogu da je plate!

Srbija danas 17.09.2016
Osim novčane kazne, ruskim novinarima će biti zabranjeno u narednih 5 godina da kroče na teritoriju Kosova i Metohije. Ruski novinari, koji su na Kosovu i Metohiji radili reportažu o Srbima, Oksana Sazonova i Sergej Belousi, kažnjeni su sa po 200… »