Izvor: Svet arhiva vesti 17.09.2016

Politika je (ne)zanima: Lepa Brena mogla bi da bude nova ministarka?!

Svet 17.09.2016
Folk zvezda Lepa Brena otkriva da je politika nikada nije zanimala, ali da bi zarad boljeg sutra svoje i tuđe dece rado preuzela Ministarstvo finansija i tako regulisala glavni problem u Srbiji. Osim što godinama razgaljuje srca i muzikom čini srećnim… »

Lazar poručio bivšoj: Ejmi, nemaš pravo da se ljutiš!

Svet 17.09.2016
Ljubavni par Lazar Jeremić i Ejmi Aminata nastavljaju da se prepucavaju putem medija. Naime, nakon što je Ejmi rekla da je Jeremić više ne interesuje, te da mu nikada neće oprostiti što je bio na jahti sa bivšim učesnicama Parova, oglasio se i… »

Vlado Georgiev krišom izveo ženu iz porodilišta?

Svet 17.09.2016
Vlado Georgiev uspeo je krišom da izvede nevenčanu suprugu Milicu Samardžiju iz beogradskog porodilišta u Višegradskoj. Pevač je došao na akušersku kliniku oko sedam sati, i dobio dozvolu da Milicu pre vizite odvede kući. Iako je Samardžija… »

Novi Supermen se sprema, Henri Kavil je ponovo Klark Kent

Svet 17.09.2016
Henri Kavil radi na novom filmu o Supermenu, potvrdio je njegov menadžer. Britanski glumac je igrao Klarka Kenta u filmu “Man of Steel” iz 2013. godine, a potom reprizirao svoju ulogu u “Batman vs Superman: Zora pravednika”. Ostatak teksta… »

Nekad nije dobro ni kad te priroda obdari: Pevačica zbog bolova smanjuje grudi?

Svet 17.09.2016
Pevačica Jana Todorović sve češće ima nesnosne bolove u predelu leđa zbog težine svojih prirodnih grudi, a već dve godine razmišlja o smanjivanju istih. Iako njene mlade koleginice uglavnom posećuju plastične hirurge kako bi svoje grudi… »

Sin Tome Zdravkovića: Tatu još uvek nisam preboleo!

Svet 17.09.2016
Aleksandar Zdravković, sin legendarnog pevača Tome Zdravkovića, juče je prvi put posetio očev grob u Beogradu. On je sa majkom Gordanom zbog toga doputovao pre nekoliko dana iz Toronta. Toma je umro kada je njegov sin imao 13 godina i trebalo je da… »

Jelena Krunić se udaje i zauvek napušta Srbiju!

Svet 17.09.2016
Jelena Krunić je pre emisije ,”Specijal sa Parovima” odlučila da ispriča kako će joj se uskoro život promeniti naopačke! Ona je otkrila da se uskoro udaje, kao i da napušta Srbiju. “Ja sam već gospođa Savić. Naime ja i moj dečko smo… »

Omiljen u komšiluku: Saša Matić oduševio Zagreb! (video)

Svet 17.09.2016
Saša Matić je nastupio sinoć u Zaprešiću nadomak Zagreba. Pevač je oduševio desetak hiljada Zagrepčana koje čak ni kiša nije sprečila da uživaju u koncertu koji će zasigurno dugo pamtiti. Prava euforija nastala je već sa prvim taktovima… »

Ispovest Nade Macure: Rano sam ostala bez mame, njena bolest me je okrenula medicini!

Svet 17.09.2016
Nema nikog u ovoj zemlji, čini se, ko ne zna ko je i šta radi doktorka Nada Macura. Lekarka u hitnoj pomoći u Beogradu, koja se svakodnevno uključuje u jutarnje programe i dnevne informativne emisije, možda je tokom pretoplih letnjih meseci… »

Dobro mu idu strani jezici: Halid Bešlić zabavlja svatove i na francuskom!

Svet 17.09.2016
Selektor Japana i legenda jugoslovenskog fudbala Vahid Halilhodžić oženiće u nedelju sina Vanija, a svatove će zabavljati Halid Bešlić. Veselje sa pedesetak zvanica biće održano u Vahinoj vili u Promajni, nedaleko od Makarske. Inače… »