Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 17.09.2016

U dva udesa kod Niša osmoro povređenih među kojima i dvoje dece

Večernje novosti 17.09.2016
U dva udesa koji su se u razmaku od nekoliko sati dogodili u Nišu povređeno je osam osoba, među kojima su i dva deteta uzrasta 11 i devet godina, rekli su danas u policiji. U dva udesa koji su se u razmaku od nekoliko sati dogodili u Nišu povređeno… »

Žitelji ne daju vodovod

Večernje novosti 17.09.2016
Meštani Lipara sprečili da mreža pređe u nadležnost komunalaca u Kuli. Mesna zajednica kao distributer "prkosi" dvostruko jeftinijom cenom vode. MEŠTANI Lipara ne dozvoljavaju da seoski vodovod bude predat na korišćenje i održavanje Javnom… »

Novi putevi za četiri opštine

Večernje novosti 17.09.2016
Žagubica, Kučevo, Golubac i Petrovac na Mlavi, za obimne radove dobile 8,7 miliona dinara. Novac će iskoristiti za izradu projekata za postavljanje komunalne infrastrukture. ČETIRI opštine sa područja Braničevskog okruga, od Ministarstva privrede… »

Popravili toalet u školi, plafon se ruši

Večernje novosti 17.09.2016
Delimično poboljšani uslovi u Osnovnoj školi u Vučiniću kod Novog Pazara. NOVI PAZAR - Posle tekstova u "Novostima" o teškim uslovima u kojima rade učiteljica Ružica Mijailović i đaci osnovne škole u Vučiniću kod Novog Pazara, sagrađenoj od… »

Sabor smeha trese Šabac

Večernje novosti 17.09.2016
Velikim karnevalom večeras se završava praznik humora i satire. Nišlija Saša Dimitrijević, nagrađen je za najbolju karikaturu. TRG u Šapcu juče je bio tesan da primi sve one koji su želeli da pogledaju svečano otvaranje 48. "Čivijade"… »

U nedelju u Beloj Palanci lokalni izbori

Večernje novosti 17.09.2016
Lokalni izbori biće ponovo održani u nedelju 18. septembra u Beloj Palanci, a u trci za 29 mandata u lokalnoj skupštini učestvuje šest izbornih lista. Lokalni izbori biće ponovo održani u nedelju 18. septembra u Beloj Palanci, a u trci za 29… »

Uče kako da nađu posao

Večernje novosti 17.09.2016
U Bogatiću je završena obuka prve grupe polaznika Kluba za traženje posla, koju organizuje šabačka filijala NSZ. BOGATIĆ - U Bogatiću je završena obuka prve grupe polaznika Kluba za traženje posla, koju organizuje šabačka filijala NSZ. Osmoro… »

I Dačićevima parče vlasti

Večernje novosti 17.09.2016
U Zrenjaninu posle tri meseca neizvesnog kadrovanja kompletirano gradsko rukovodstvo. Novi članovi Gradskog veća Dragan Vulešević i Sanja Žurž Nedeljkov, oboje iz SPS. OTKLONjENA je, napokon, najveća aktuelna politička dilema u gradu na Begeju… »

Krađa rasnih pasa

Večernje novosti 17.09.2016
Policija u Bečeju pronašla 20 ukradenih rasnih pasa, a protiv dvojice osamnaestogodišnjih meštana podneće prijavu zbog tog nedela. BEČEJ - Policija je u Bečeju pronašla 20 ukradenih rasnih pasa, a protiv dvojice osamnaestogodišnjih meštana… »

Poljoprivrednici u Zrenjaninu dobili 35 bunara

Večernje novosti 16.09.2016
U atarima Zrenjanina završeno je bušenje 35 bunara na imanjima poljoprivrednika koji su ispunili uslove javnog poziva, a iz gradskog agrarnog budžeta za tu namenu izdvojen je 41 milion dinara. U atarima Zrenjanina završeno je bušenje 35 bunara na… »