Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Vrhunski urolozi u Pirotu

Pirotske vesti 17.09.2016
Opšta bolnica organizovala je 9.Školu operativne urologije u čijem radu učestvuje preko 120 vrhunskih urologa iz Srbije, Bugarske, Makedonije i Hrvatske. Kako kaže dr Goran Petrović, direktor škole, tema je karcinom prostate, tačnije inovacija… »

U nedelju u Beloj Palanci lokalni izbori

Večernje novosti 17.09.2016
Lokalni izbori biće ponovo održani u nedelju 18. septembra u Beloj Palanci, a u trci za 29 mandata u lokalnoj skupštini učestvuje šest izbornih lista. Lokalni izbori biće ponovo održani u nedelju 18. septembra u Beloj Palanci, a u trci za 29… »

Uče kako da nađu posao

Večernje novosti 17.09.2016
U Bogatiću je završena obuka prve grupe polaznika Kluba za traženje posla, koju organizuje šabačka filijala NSZ. BOGATIĆ - U Bogatiću je završena obuka prve grupe polaznika Kluba za traženje posla, koju organizuje šabačka filijala NSZ. Osmoro… »

"Toplifikacija" spremna za grejnu sezonu

Blic 17.09.2016
JKP "Toplifikacija" u Sremskoj Mitrovici završila je pripreme za predstojeću grejnu sezonu. - Izvršili smo servisiranje i štelovanje gorionika u kotlovima u lokalnim kotlarnicama i "Panonskim elektranama". Sistem je nabaždaren i možemo da krenemo sa… »

Otvoren Urgentni centar u Zaječaru

Blic 17.09.2016
U zaječarskom Zdravstvenom centru, uz pomoć Ministarstva zdravlja, otvoren je Urgentni centar. Svi pacijenti sa ozbiljnim povredama sada dolaze na ovo odeljenje, gde im se radi reanimacija, brza dijagnostika i intervencija. Bolesnik se zadržava od 48… »

Bobanova bara raj za dušu! (foto)

iKragujevac 17.09.2016
Likovni umetnik Bernard Ljubas napravio kod Rekovca pravu malu oazu mira za sebe i svoje prijatelje. Bernard Ljubas, prijateljima poznatiji kao Boban, od potpuno nepristupačnog predela na tromeđi sela Siljevice, Komarana i Kruševice napravio je kod… »

Petorica veličanstvenih

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Mrčajevci – Jednom drugovi, pa doveka. Tako kaže stari narod, po tome bi trebalo da se upravljaju i mlada pokolenja. Zato su se juče u Mrčajevcima, na Kupusijadi 2016, sastali drugovi iz detinjstva i nekadašnji saigrači u čačanskom Borcu: Dušan… »

Tri godine Zračka, manjak zaposlenih i dalje problem

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Čačak - Ustanova za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju "Zračak", treću godinu rada obeležava sa manjim brojem zaposlenih. Broj stručćnog kadra pokazao se kao nedovoljan, naročito u vreme godišnjih odmora. "Zbog… »

Ekonomac „petardom“ prizemljio Letećeg Holanđanina

Ritam grada Kg 17.09.2016
Novu sezonu u kojoj će ponovo braniti šampionski naslov, igrači Ekonomca započeli su ubedljivom pobedom nad Letećim Holanđaninom iz Vrbasa, na svom terenu, rezultatom 5:0. Iako oslabljeni neigranjem dvojice internacionalaca, Valenka i Borisova, koji… »

I Dačićevima parče vlasti

Večernje novosti 17.09.2016
U Zrenjaninu posle tri meseca neizvesnog kadrovanja kompletirano gradsko rukovodstvo. Novi članovi Gradskog veća Dragan Vulešević i Sanja Žurž Nedeljkov, oboje iz SPS. OTKLONjENA je, napokon, najveća aktuelna politička dilema u gradu na Begeju… »