Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Danas u "Jezeru" memorijal Dragoslava Jakovljevića "Babea"

iKragujevac 17.09.2016
Drugi po redu Memorijal „Dragoslav Jakovljević Babea“ biće održan danas, u hali „Jezero“ od 13 časova. Organizator je Bokserski klub „Lukač“ iz Kragujevca, na čelu sa nekadašnjim bokserom „Radničkog“ Vojislavom Lukačevićem. Već… »

Milan Stamatović mogući kandidat za predsednika Srbije

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Čajetina – Hoće li se zlatiborski lider Milan Stamatović zaista kandidovati za predsednika Srbije, kao što se ovih dana spekuliše po nekim portalima? Da li je, posle četiri njegove pobede zaredom na lokalnim izborima u Čajetini i snažnog razvoja… »

Krađa rasnih pasa

Večernje novosti 17.09.2016
Policija u Bečeju pronašla 20 ukradenih rasnih pasa, a protiv dvojice osamnaestogodišnjih meštana podneće prijavu zbog tog nedela. BEČEJ - Policija je u Bečeju pronašla 20 ukradenih rasnih pasa, a protiv dvojice osamnaestogodišnjih meštana… »

Ruski novinari dobili kaznu: Trenutno čekaju da im neko donese novac da mogu da je plate!

Srbija danas 17.09.2016
Osim novčane kazne, ruskim novinarima će biti zabranjeno u narednih 5 godina da kroče na teritoriju Kosova i Metohije. Ruski novinari, koji su na Kosovu i Metohiji radili reportažu o Srbima, Oksana Sazonova i Sergej Belousi, kažnjeni su sa po 200… »

Zbogom leto 2016: Od danas nam sledi pad temperature i kišna jesen!

iKragujevac 17.09.2016
Najava meteorologa, za danas, nam neće izmamiti osmeh na licu! Očekuje se oblačno vreme sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Minimalna dnevna temperatura 14 a maksimalna do 30-og podeoka Celzijusove skale.… »

Poljoprivrednici u Zrenjaninu dobili 35 bunara

Večernje novosti 16.09.2016
U atarima Zrenjanina završeno je bušenje 35 bunara na imanjima poljoprivrednika koji su ispunili uslove javnog poziva, a iz gradskog agrarnog budžeta za tu namenu izdvojen je 41 milion dinara. U atarima Zrenjanina završeno je bušenje 35 bunara na… »

Zajednička predstava studenata slavistike i germanistike u Loznici

Blic 16.09.2016
Studenti slavistike iz Beča sa svojom profesorkom Gordanom Ilić Marković i studenti germanistike iz Beograda sa profesorkom Marion Habrfelner, večeras su u Omladinskom centru u Loznici izveli zajedničku pozorišnu predstavu "Mi o Vuku a Vuk na vrata… »