Beograd arhiva vesti 20.09.2016

Đačka parking mesta: Školama na poklon računari, štampači, projektori

Blic 20.09.2016
Računari, štampači i projektori neka su od nastavnih sredstava koja su uručena danas u SRC "Pionirski grad" predstavnicima 25 beogradskih osnovnih škola, obezbeđena od prihoda prikupljenog kroz akciju "Đačko parking mesto". Ova parking mesta… »

Putnici podneli prijavu protiv turističke agencije „Best 89”

Politika 20.09.2016
Umesto da su juče popodne krenuli na put u Španiju koji su uredno platiti, 57 putnika je ostalo kod „buvljaka” da čeka dolazak autobusa koji se nije pojavio. – „Best 89” je privredno društvo, nema licencu za turistička putovanja, niti je… »

Devojka objavila snimak na kome se vidi kako joj kradu Bicikl

Blic 20.09.2016
Na društvenim mrežama jedna Beograđanka objavila je snimak koji, kako tvrdi, prikazuje nepoznatog muškarca koji u rano jutro krade njen bicikl. Zobacz na Youtube Sigurnosne kamere su zabeležile muškarca, kome kačket sve vreme pokriva lice, kako… »

Mali: „Beograd na vodi” je projekat promene Tanjug

Studio B 20.09.2016
Ugovor za projekat „Beograd na vodi” je najbolji mogući i za grad Beograd i za Republiku Srbiju, jer se decenijama unazad pričalo o aktiviranju Savske promenade i Savskog amfiteatra, a niko nikada ništa nije uspevao da uradi, jer nije bilo… »

Incident u Nemanjinoj: Žena ležala na šinama pred kolonom tramvaja

Blic 20.09.2016
Prolaznici koji su sinoć oko 23 sata prolazili Nemanjinom ulicom imali su i šta da vide. Jedna žena je ležala na sred ulice, između šina, naizgled bez svesti, dok se iza nje formirala kolona tramvaja. Zobacz na Youtube Kako prenose Lokalen novine… »

Noć u Beogradu: Žena (65) teško povređena na auto-putu

Kurir 20.09.2016
Jedna osoba teško je povređena u Beogradu na auto-putu u smeru ka Nišu, rečeno je u Hitnoj pomoći. U pitanju je žena stara oko 65 godina, pešak, koja je s teškim povredama prevezena na reanimaciju u Urgentni centar. Tokom noći u Beogradu dogodila… »

Ugrađuju se tramvajske šine na mostu na Adi: Evo i kada

Telegraf 20.09.2016
Siniša Mali je saopštio da će 15. oktobra biti raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju tramvajske pruge preko Mosta na Adi, čime će biti povezana čukarička i novobeogradska obala. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i glavni… »

Otvorena konferencija „Inovativni pristup privlačenju investitora” Beoinfo

Studio B 20.09.2016
Gradski menadžer Goran Vesić otvorio je danas dvodnevnu konferenciju „Inovativni pristup privlačenju investitora” koja se održava u Privrednoj komori Srbije. Uvodnom predavanju u Resavskoj 15 prisustvovali su potpredsednik Narodne skupštine… »

Vodič za sve buduće tate: Zamislite da ste jedini muškarac u čekaonici punoj trudnica

Blic 20.09.2016
Trudnoća je izuzetna avantura za buduće roditelje, a naročito za one koji čekaju svoju prvu bebu. Ova knjiga je sasvim jedinstvena, jer se po prvi put ovo uzbudljivo devetomesečno putovanje posmatra iz perspektive novopečenog budućeg tate. Boris je… »

Tramvajdžija samo uz 1.000 evra

Večernje novosti 20.09.2016
Nova pravila za buduće vozače šinskih vozila u prestonici podrazumevaju i plaćanje obuke iz svog džepa. Vozačka dozvola B kategorije jedan od osnovnih preduslova. TRAMVAJE u Beogradu ubuduće će voziti samo oni koji budu imali oko 1.000 evra da… »