Izvor: Alo arhiva vesti 20.09.2016

Anđelina Džoli podnela papire za razvod!

Alo 20.09.2016
Anđelina Džoli i Bred Pit se razvode, potvrdio je glumičin advokat Robert Ofer za BBC. Anđelina je podnela papire za razvod u ponedeljak, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike". Međutim, šuška se da holivudski par ima nesuglasice zbog dece… »

Bez istrage protiv roditelja Tijane Ognjanović

Alo 20.09.2016
Više tužilaštvo je nakon višemesečne istrage koja je vođena u Beogradu, ali i u Americi gde su Ognjanovići imali račune, zaključilo da nema dokaza koji potkrepljuju navode krivične prijave. Više javno tužilaštvo u Beogradu okončalo je… »

BiH primaju u EU!

Alo 20.09.2016
Savet za opšte poslove EU, kojim je predsedavao delegirani ministar Vlade Slovačke, Ivan Korčok, prihvaćen je zahtev Bosne i Hercegovine za članstvo u Evropskoj uniji i poslat nalog Evropskoj komisiji za pripremu upitnika za BiH. Odluka je doneta… »

Kapetan Dragan: Nisam agresor, čuvao sam Jugoslaviju!

Alo 20.09.2016
Na splitskom Županijskom sudu danas je počelo suđenje za ratni zločin Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao kapetan Dragan, a mere bezbednosti podignute su na najviši nivo. Svedoke iz Srbije u sudnicu sprovode kroz podzemne tunele. Vasiljković se… »

Beograd na vodi dopunio dokumenta za kulu!

Alo 20.09.2016
Ministarka Mihajlović danas rekla da je prvi zahtev odbijen jer nije predat u elektronskom obliku. Kompanija "Beograd na vodi" saopštila je danas da je dopunila dokumentaciju za izdavanje gradjevinske dozvole za kulu Beograd i da je u postupku dobijanja… »

Ako bude referenduma, biće belaja - RS će nestati! (VIDEO)

Alo 20.09.2016
General i načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović zapretio je nestajanjem Republike Srpske ako referendum u RS bude sproveden jer, kako tvrdi, to će značiti "raspakivanje" Dejtonskog mirovnog sporazuma i stupanje na snagu Ustava BiH. Nikome… »

Poznata manekenka poginula u udesu!

Alo 20.09.2016
U teškoj saobraćajoj nesreći poginuli su poznata crnogorska manekenka Ksenija Brković (24) i mladi političar Slavko Baković (24). U udesu, koji se dogodio juče na putu Podgorica - Nikšić, Baković je nastradao na licu mesta, a Brkovićeva je… »

Srbin pronašao zub mamuta od 3.75 kilograma!

Alo 20.09.2016
Zub pronađen u reci Ukrini biće izložen u jednom od muzeja u RS. Umetnik Saša Bogdan pronašao je na reci Ukrini zub mamuta težak 3,75 kilograma! "Išao sam u potragu za abonosom, fosilnim hrastom lužnjaka kojeg ima u reci Ukrini, od kojeg… »

Dozvoljeni i tvitovi duži od 140 karaktera!

Alo 20.09.2016
Kompanija saopštila da se više u broj karaktera ne računaju linkovi, fotografije, video zapisi... Društvena mreža Tviter konačno je omogućila i tvitove duže od 140 karaktera! Saopšteno je da se u broj karaktera više ne računaju linkovi ka… »

Ministarstvu odbrane potreban savetnik za umetnost?!

Alo 20.09.2016
Ministarstvo odbrane Makedonije objavilo je oglas za specijalnog savetnika ministra Zorana Jolevskog za umetničke događaje i produkciju. Od kandidata se očekuje da imaju završen Fakultet likovne umetnosti, odsek slikarstvo, pododsek scenografija… »