Izvor: Kurir arhiva vesti 20.09.2016

Bosić: Začuđen sam žestinom reakcija na izjavu Halilovića, jer je on nebitan!

Kurir 20.09.2016
BANJALUKA - Lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić izjavio je večeras da da je začudjen žestinom reakcija u regionu na izjavu ratnog bošnjačkog generala Sefera Halilovića, s obzirom na to da se radi o osobi koja trenutno nema nikakvu… »

Vučić sa Stoltenbergom: Premijer uskoro u sedištu NATO

Kurir 20.09.2016
NJUJORK - Premijer Aleksandar Vučić posetiće uskoro sedište NATO u Briselu, dogovoreno je danas na sastanaku predsednika vlade sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. Vučić i Stoltenberg su razgovarali na marginama zasedanja Generalne… »

(Video) Rusko Ministarstvo odbrane objavilo snimak: Ovako je napadnut konvoj UN u Alepu!

Kurir 20.09.2016
Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak bespilotne letelice na kojem se vidi napad konvoja humanitarne pomoći UN u sirijskom Alepu. Na snimku se vidi da je konvoj UN pratilo terensko vozilo terorista sa minobacačkim lanserom velikog kalibra… »

Ovako je jedan portal javio o razvodu Anđeline i Breda: Predavač na Londonskoj školi ekonomije...

Kurir 20.09.2016
Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka od Breda Pita - vest koja je odjeknula danas domaćim i svetkim medijima. Svi oni se utrkuju ko će bolje celu situaciju opisati u samo par reči. Razvod Anđeline i Breda se razvlači na 100 načina kako bi… »

Tužilaštvo ne diže optužnicu protiv Ognjanovića! Nema dokaza da su ukrali i prali novac!

Kurir 20.09.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu okončalo je istragu u postupku koji se vodio protiv Jelene i Nebojše Ognjanović,a koji su bili osumnjičeni da su prevaru i pranje novca koji su građani sakupili tokom humanitarne akcije za lečenje njihove pokojne… »

NATO: Nikome ne pretimo na Balkanu već svi zajedno brinemo o stabilnosti

Kurir 20.09.2016
BRISEL - NATO nikome ne preti, a general Petr Pavel govorio je o tenzijama u regionu koje inače prepoznaju i svi lideri u regionu, glasi odgovor neimenovanog vojnog zvaničnika NATO na pitanje može li se izjava Pavela smatrati pretnjom za Srbiju. A na… »

Odeljenje za ratne zločine: Danas pripremno ročište u predmetu Srebrenica

Kurir 20.09.2016
U postupku protiv optuženih za ratni zločin u Srebrenici za danas je, pred predsednikom sudećeg veća Odeljenja za ratne zločine, zakazano pripremno ročište, koje je, kako predviđa zakon, zatvoreno za javnost. Tužilaštvo za ratne zločine tereti… »

Predsednik Američke privredne komore Petrović: Važno je u Americi imati saveznika

Kurir 20.09.2016
Predsednik Američke privredne komore Zoran Petrović ocenio je da je za Srbiju dobro to što je premijer Aleksandar Vučić otišao u SAD, jer je važno u njima imati saveznike. "Srbija je mala zemlja, nalazi se između Istoka i Zapada. Amerika je… »

Za godinu dana: 400.000 slučajeva sitne korupcije u Srbiji

Kurir 20.09.2016
BEOGRAD - Globalni barometar korupcije, istraživanje koje je predstavila Transparentnost Srbije, pokazalo je da se procenjuje da je u Srbiji u poslednjih godinu dana bilo oko 374.000 slučajeva sitne korupcije, te da je od 68 odsto ispitanika, koji su… »

Brisel: Prihvaćen zahtev BiH za članstvo u EU

Kurir 20.09.2016
Prihvaćen je zahtev Bosne i Hercegovine za članstvo u EU, odlučeno je to na sednici Saveta za opšte poslove Evropske unije u Briselu, kojom je predsedavao delegirani ministar Vlade Republike Slovačke, Ivan Korčok. Istovremeno je i dat nalog… »