Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 20.09.2016

“Teslin vremeplov” stiže i u Kragujevac

Ritam grada Kg 20.09.2016
Zbog velikog interesovanja i uspeha koji je nesvakidašnji multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija do sada postigao, sledeće odredište „Teslinog vremeplova“ biće Prva kragujevačka gimnazija. U petak, 23. septembra sa početkom u 20… »

Radnici “Laste” ostali bez posla, ali i bez otpremnina

Ritam grada Kg 20.09.2016
Grupu, sada već bivših radnika “Laste” koji su bez posla ostali u julu ove godine kada je ugašena poslovna jedinica te firme u Kragujevcu, snašla je nova nevolja. Iz firme im je poručeno da nemaju pravo ni na otpremnine. Radnici tvrde da je njih… »

„Kraljević Marko“ u PZD

Ritam grada Kg 20.09.2016
Sutra od 18 časova, u Pozorištu za decu Kragujevac, igraće se predstava „Kraljević Marko“ (uzrast 7+). Režiju potpisuje Veselka Kunčeva, scenografiju, lutke i kostime Marieta Golomehova, autor muzike je Nenad Milosavljević – Neša Galija, a… »

Otvorena zatvorska kapela u Petrovcu

Ritam grada Kg 20.09.2016
Okružni zatvor u Kragujevcu dobio je kapelu, koja će biti na raspolaganju pritvorenicima. Mala kapela, kao mini crkva, otvorena je u jednoj od prostorija u zgradi zatvora. Kapelu je osveštao vladika šumadijski Jovan sa sveštenstvom, nakon čega je… »

Memorijalni turnir “Dejan Brđović” uskoro u Kragujevcu

Ritam grada Kg 20.09.2016
U čast odbojkaške legende Dejena Brđovića biće održan istoimeni memorijalni turnir u nedelju, 25. septembra, u OŠ “Stanislav Sremčević” u Kragujevcu. Učesnici turnira su odbojkaški klubovi “Jagodina”, “Ribnica 04”, “Partizan” i… »

Pajtić: Predsednički izbori najvažniji zadatak

Ritam grada Kg 20.09.2016
Predsednik Demokratske stranke i kandidat na predstojećim unutarstranačkim izborima, Bojan Pajtić rekao je da je najvažniji zadatak budućeg partijskog rukovodstva da se u narednim mesecima koncentriše na izbore za predsednika Republike jer se tu… »

Multiverzitet: Radionica za gitariste sa Nikolom Stajićem

Ritam grada Kg 20.09.2016
SKC Kragujevac u saradnji sa organizacijom Multikultivator iz Beograda predstavlja muzičku radionicu za gitariste koju će voditi Nikola Stajić – gitarista, aranžer, kompozitor i promoter Godin Guitars. Radionica će biti održana sutra od 17… »