Automobili arhiva vesti 21.09.2016

Honda CR-V u "elegantnom" izdanju

Vrele gume 21.09.2016
Promocije: Honda CR-V u "elegantnom" izdanju Honda CR-V stiže sa unapređenim paketom ELEGANCE, a kupci koji se odluče za ovu verziju dobijaju veću vrednost opreme po nepromenjenoj ceni već poznatog Elegance paketa. Uz savremen dizajn eksterijera, a… »

Otvoren British Motors Jaguar Land Rover centar - bili smo tamo (FOTO)

Auto magazin 21.09.2016
Sinoć je u Beogradu, u prisustvu velikog broja zvanica, svečano otvoren British Motors Jaguar Land Rover centar, najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover vozila... Ambasador… »

Citroen C4 Picasso 2.0 BlueHDi/150 Exclusive

Vrele gume 21.09.2016
Nazvan po slavnom španskom umetniku, Citroen Picasso pokazao nam je šta zna i ume na jednosmesečnom testu, dugom preko 5.500 kilometara. Svake godine, po dolasku leta, u meni se sukobljavaju dve ličnosti! Prva kaže idi kući, familija, prijatelji i… »

Fiat Professional na Međunarodnom sajmu teretnih vozila u Hanoveru

Auto blog 21.09.2016
66. Međunarodni sajam teretnih vozila u Hanoveru, najveća evropska izložba dostavnih i industrijskih vozila, održaće se od 22. do 29. septembra. Događaj u nemačkom gradu će okupiti profesionalce i glavne proizvođače vozila, uključujući Fiat… »

Jaguar predstavio svoje modele u Srbiji

Press 21.09.2016
U organizaciji kompanije British Motors, ekskluzivnog zastupnika za Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, u centru Navak prikazani su modeli Jaguar XE, XF, F-Pace i F-Type. foto: b92.net Tokom proteklog vikenda, na stazi u Subotištu predstavljen je deo… »

Opel na Salonu automobila u Parizu 2016.

Auto blog 21.09.2016
Apsolutna elektrifikacija: Svetska premijera - Opel Ampera-e u Parizu Riselshajm/Pariz. Ova svetska premijera je jednostavno elektrifikujuća: Opel će revolucionalizovati električni prevoz na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu sa Amperom-e. Od 1… »

Premijera: Mercedes E klase za sve terene (FOTO)

B92 21.09.2016
Mercedes je proširio familiju modela E klase kros vozilom koje će se boriti za primat na tržištu sa Audijem A6 Allroad i nedavno predstavljenim karavanom Volvo V90 Cross Country. Da je ova vrsta automobila sve popularnija svedoči podatak da su dva… »

Ništa od manjeg poreza na polovne automobile?

Auto blog 21.09.2016
Ministarstvo finansija "protumačilo" jučerašnju izjavu ministra Dušana Vujovića da će se vozila oporezovati prema ceni, a ne kubikaži. Ministar nam dao lažnu nadu. Oporezivanje vozila biće optimalno i pravično, a zakonska rešenja oslanjaće se… »

Test za vozače: Ko ide prvi, a ko poslednji na raskrsnici kad ne rade semafori? (video)

Srbija danas 21.09.2016
Kada biste danas morali da polažete vožnju, kako biste se snašli? Ima mnogo tekstova na internetu, ali neki od najinteresantnijih (i najkorisnijih) su upravo testovi za vozače. Sa razvojem moderne tehnologije, narodu je omogućeno da u video ili čak… »

Premijera: Mercedes E class All Terrain

Sandžak haber 21.09.2016
Mercedes je proširio familiju modela E klase kros vozilom koje će se boriti za primat na tržištu sa Audijem A6 Allroad i nedavno predstavljenim karavanom Volvo V90 Cross Country. Da je ova vrsta automobila sve popularnija svedoči podatak da su dva… »