Izvor: Alo arhiva vesti 21.09.2016

Na nasilje ćemo odgovoriti izdvajanjem iz BiH

Alo 21.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Banjaluka, na nasilje iz Sarajeva, odgovoriti izdvajanjem iz Bosne i Hercegovine. "Mi nemamo nameru nijednog trenutka ostati u zemlji u kojoj s druge strane dolazi nasilje", rekao je Dodik u… »

Beko opet nije došao da svedoči

Alo 21.09.2016
Biznismen Milan Beko danas ponovo nije došao u Više javno tužilaštvo u Beogradu gde je trebalo da svedoči u okviru istrage koja se vodi protiv Aleksandra Zdravkovića, osumnjičenog da je pokušao da ga ubije u novembru 2014. godine. Beko je trebalo… »

Svi saobraćajci motre na vas!

Alo 21.09.2016
Saobraćajna policija će danas, 21. septembra sprovesti veliku akciju pojačane kontrole saobraćaja. Biće angažovan maksimalan broj uređaja za merenje brzine kretanja, s obzirom na to da je brzina najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda sa najtežim… »

Sarajevo bi moglo da traži reviziju tužbe protiv Srbije

Alo 21.09.2016
Bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najs tvrdi da postoje dokazi na osnovu kojih bi Bosna i Hercegovina mogla da traži reviziju tužbe protiv Srbije, izrečenu u Međunarodnom sudu pravde 2007. BiH je izgubila tužbu zbog nedostatka dokaza, ali od… »

Most više ne treba HDZ-u, stigla podrška seljaka!

Alo 21.09.2016
Mandataru Andreju Plenkoviću stigla neočekivana podrška poslanika Hrvatske seljačke stranke, Božo Petrov u problemu. Hrvatska seljačka stranka odlučila je da podrži vladu HDZ-a i preda mandataru Andreju Plenkoviću svoje potpise, tako da Most… »

Hrvatski ratni zločinac uhapšen jer je tukao ženu!

Alo 21.09.2016
Hrvat koji je u Srbiji oduđen na 12 godina, a u Hrvatskoj pušten zbog lečenja, sada će morati da odleži celu kaznu. Hrvatski veteran Veljko Marić, koji je u Srbiji osudjen na 12 godina zatvora zbog ubistva civila u Grubišinom Polju, pa izručen… »

Manekenka predosetila da će poginuti?

Alo 21.09.2016
Crnogorska manekenka Ksenija Brković poginula je u saobraćajnoj nesreći na putu Nikšić - Podgorica, kojim je upravljao političar Slavko Banković. Devojka, kao da je u poslednjem statusu objevljenom na Fejsbuku želela da poruči nešto svojoj… »

Za izbore u Crnoj Gori predato 17 izbornih lista

Alo 21.09.2016
Za parlamentarne izbore u Crnioj Gori, 16. oktobra, predato je 17 izbornih lista, saopštila je Državna izborna komisija. Izborne liste predale su Demokratska partija socijalista, pod nazovom "Sigurnim korakom", koalicija Demosa, Socijalističke narodne… »

Svađa Zmaja od Šipova i Dodika (VIDEO)

Alo 21.09.2016
Na predizbornom skupu SNSD-a dogodio se incident kada je Zmaj od Šipova počeo da dobacuje Mioradu Dodiku dok je držao govor. Na stranačkom mitingu SNSD-a u Šipovu, za vreme govora Milorada Dodika, iz publike je dobacivao Ilija Grahovac, poznatiji kao… »

NATO vežbe na pragu Srbije! (VIDEO)

Alo 21.09.2016
Alijansa održala velike manevre u Hrvatskoj, učestvovale sve vojske bivše Jugoslavije osim srpske! Vojske Hrvatske i Slovenije održale su pod okriljem NATO alijanse velike dvodnevne vojne vežbe na poligonu u Slunju. U vežbi je učestvovalo oko 2.000… »