Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 21.09.2016

Nećemo dozvoliti iznenađenje!

Alo 21.09.2016
Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da je posle ratnohuškačkih poruka iz Sarajeva prikupio sve relevante bezbednosne informacije i da Srbija neće dozvoliti da bude iznenađena. "Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost povodom političkih tenzija u… »

Vučić: Mir je jedino što je važno!

Alo 21.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na skupu o Srebrenici u organizaciji Fondacije Klinton ozbiljnošču i odgovornošću, uprkos teškoj atmosferi, uspeo da pridobije dobar deo američke publike. On se u obraćanju za RTS, osvrnuo… »

Završna debata kandidata za predsednika DS

Alo 21.09.2016
Kandidati za budućeg predsednika Demokratske stranke (DS) večeras su u Beogradu suočili stavove i programe na petoj, završnoj debati uoči stranačkih izbora koji su zakazani za subotu, 24. septembar. Stavove o budućem funkcionisanju DS kao i… »

Litiju preusmerio saobraćaj

Alo 21.09.2016
Praznična litija danas nije mogla da prodje svim ulicama Gračanice, jer kako su objasnili predstavnici ove opštine, Kosovska policija nije zaustavila saobraćaj na magistralnom putu Priština - Gnjilane koji prolazi kroz ovo mesto. Vernici koji su bili… »

Nikolić je predsednik po Putinovom ukusu!

Alo 21.09.2016
Rusija otvoreno podržala Tomu! Aktuelni šef države Tomislav Nikolić sastao se juče sa ambasadorom Aleksandrom Čepurinom i tom prilikom je uputio čestitke ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na ubedljivoj pobedi na parlamentarnim izborima, dok je… »

Toma ide da bere grožđe

Alo 21.09.2016
Predsednik Republike Tomislav Nikolić prisustvovaće sutra svečanom početku berbe grožđa u vinogradu Dobričevo, kraj Ćuprije. Nikolić će obići vinograd i prisustvovaće predstavljanju sortimenata i proizvodnih potencijala fabrike „"Rubin" u… »

Opet nam s Kosova prete ratom!

Alo 21.09.2016
Lider "Samoopredeljenja" Albin Kurti tvrdi da bi povod za novi rat na Kosovu mogao da bude problem demarkacije granice sa Crnom Gorom! Osnivač radikalnog opozicionog pokreta "Samopredeljenje" u kosovskoj skupštini Albin Kurti tvrdi da bi pitanje… »

Glumice i sportisti uz Pajtića!

Alo 21.09.2016
Aktuelni lider DS-a Bojan Pajtić poentirao je u završnici kampanje za novog predsednika te stranke. Njegovu kandidaturu podržale su brojne javne ličnosti, među kojima su i glumice Mira Banjac i Mirjana Karanović, ali i srpska plivačica Nađa Higl… »

Zorana će podržati Jankovića?

Alo 21.09.2016
Zorana spremna da promeni stranu! Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović spremna je da na predstojećim predsedničkim izborima podrži zajedničkog kandidata opozicije ukoliko to bude Saša Janković, tvrde za „Alo!“… »